Αναγνώστες

Από το Blogger.
Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Το πρόσωπο του αγώνα του ΟΦΗ με τον Πανθρακικό ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για τα επόμενα παιχνίδια του ΟΦΗ.


Ο 37χρονος γκολκίπερ που με την απόκρουση του στις καθυστερήσεις του αγώνα έδωσε στην ομάδα ένα χρυσό τρίποντο εξιστόρησε όλα τα τελευταία δευτερόλεπτα μιλώντας στον Μανόλη Χρονάκη.

«Τέτοια πράγματα δεν τα συνειδητοποιείς εκείνη την στιγμή. Είναι ασύλληπτα όλα αυτά τα συναισθήματα» ήταν τα λόγια του Πολυχρόνη Βεζυρίδη μιλώντας για εκείνη την στιγμή.

Παράλληλα, ο φύλακας – άγγελος της εστίας του ΟΦΗ υπογράμμισε ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα δυσκολότερη ενώ πρόσθεσε ότι «δεν δίνω απαντήσεις σε κανέναν».

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσαν οι σύνδεσμοι των οργανωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ όπου μιλούν για την στάση μελών του Πανθρακικού αλλά και της αστυνομίας.


Η ανακοίνωση που υπογράφεται από τους δύο μεγαλύτερους συνδέσμους οργανωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ (Snakes 4, Κρήτες 4 Θόδωρος Παπαδόπουλος) καταγγέλει τον προπονητή τερματοφυλάκων του Πανθρακικού.

Παράλληλα αναφέρεται στην συμπεριφορά της αστυνομίας και στην στάση της στο χθεσινό παιχνίδι.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι μεταξύ άλλων γίνεται αναφορά και στον Γιάννη Κουράκη λέγοντας ότι.... "Κουράκη Γιάννη του 70 %. Υπάρχεις;".

Αναλυτικά η ανακοίνωση
Ένας από τους πολυτιμότερους παίκτες του ΟΦΗ στην αγχώδη νίκη επί του Πανθρακικού, ο Γιώργος Κατσικογιάννης, μίλησε στον Κρήτη Σπορ Fm 87,6 για τη νίκη αυτή, αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ξεκινώντας αναφέρθηκε στην αγωνιώδη, αλλά τόσο σημαντική νίκη της ομάδας του επί του Πανθρακικού: «Το θετικό είναι ότι καταφέραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς κόντρα σε μια καλή ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα δεν ξεκινήσαμε καλά, με αποτέλεσμα να κάνουμε πολλά λάθη στην άμυνα. Ελπίζω στα επόμενα παιχνίδια να είμαστε καλύτεροι σε αυτόν τον τομέα. Ο αγώνας στο τέλος μετατράπηκε σε… Ρώσικη ρουλέτα.
Ανήμερα της ονομαστικής του εορτής ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε στους Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο, τόσο για την αναμέτρηση θρίλερ με τον Πανθρακικό, όσο και για την ομάδα του ΟΦΗ φέτος.

Ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου εξέφρασε για μια ακόμα φορά την άποψή του πως τα ματς κόντρα στον ΟΦΗ δίνουν μεγαλύτερο κίνητρο στις αντίπαλες ομάδες. Επίσης αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του κόντρα στον Πανθρακικό, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το «διπλό» του Ολυμπιακού στην Καβάλα.

Αναλυτικά ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε για:


Μεγάλη νίκη από βαθμολογικής αλλά και ψυχολογικής άποψης σημείωσε σήμερα η ομάδα μας. Ο ΟΦΗ δεν ξεκίνησε καθόλου καλά τον αγώνα. Ο Πανθρακικός εκμεταλλευόμενος τις περιορισμένες ανασταλτικές ικανότητες των Κιάσσου και Καλάιτζιτς, που συνέθεταν το δίδυμο των αμυντικών μας μέσων, κέρδισε το χώρο του κέντρου, προηγήθηκε στο σκορ και έφερε και σε αρκετές άλλες περιπτώσεις σε δύσκολη θέση την άμυνα μας. Ευτυχώς ο Αναστόπουλος αντιλήφθηκε την ανορθοδοξία στο κέντρο μας και την διόρθωσε σχετικά γρήγορα .

Αρχείο