Αναγνώστες

Από το Blogger.
Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Προκαταρκτική εξέταση διενεργεί ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών, αρμόδιος για αθλητικά θέματα, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, για την καταγγελία που φέρεται να έκανε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, σε βάρος του Παναθηναϊκού.
Aπό το παιχνίδι της Δευτέρας με την Δόξα Δράμας ο ΟΦΗ θα διαφημίζει στην φανέλα του το ΛΟΤΤΟ . Η διαφήμιση του ΛΟΤΤΟ αφορά την συμφωνία της Λίγκας με τον ΟΠΑΠ και θα υπάρχει στο μπροστινό μέρος της φανέλας.
Εξώδικο στην αθλητική εφημερίδα Goal News εξαιτίας σημερινού δημοσιεύματος, απέστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος διαψεύδει κατηγορηματικά, τα όσα φέρεται να είπε, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Το σημερινό (12/11) δημοσίευμα της εφημερίδας αποκαλύπτει τα όσα φέρεται να είπε ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού και πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα κατά τη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου του συνεταιρισμού για τον πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλα Πατέρα και τον ομόλογό του στην ΑΕΚ, Σταύρο Αδαμίδη.
Παρά την αρχική βροχή και στη συνέχεια το δυνατό αέρα, οι παίκτες του ΟΦΗ ήσαν ιδιαίτερα ευδιάθετοι σε όλη την διάρκεια της σημερινής προπόνησης που έγινε στο αθλητικό κέντρο και με την οποία συνέχισαν την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας. 
Αρχικά ο κ. Αναστόπουλος και οι συνεργάτες του υπέβαλαν τους παίκτες σε ασκήσεις ενδυνάμωσης και βελτίωση αντοχής στη ταχύτητα. 
Το πρόγραμμα περιελάμβανε πολλά σπριντ. 
Στη συνέχεια έκαναν ασκήσεις με μπάλα στο μισό γήπεδο. Ο τεχνικός του ΟΦΗ ήθελε οι παίκτες του να αλλάζουν τη μπάλα με μια πάσα και να έχουν γρήγορες κινήσεις. 
Το τελευταίο μέρος του προγράμματος αφιερώθηκε σε δίτερμα με περιοριστικούς όρους. 
-ΟΙ τερματοφύλακες έκαναν ατομική προπόνηση. 
-Νέα προπόνηση θα γίνει αύριο στις 10:00.

Τρεις μήνες μετά την αποχώρηση του από την προεδρία του ΟΦΗ, ο Γιάννης Κουράκης βρέθηκε στο ΒΑΚ μιλώντας στους παίκτες.

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα και η διερεύνηση της υπόθεσης που φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα η εφημερίδα Goal, με τον Κώστα Καίσαρη, να κάνει λόγο στη στήλη του, για μια τοποθέτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη, που δεν αφορά μόνο τον Παναθηναϊκό, αλλά και τις περσινές αναμετρήσεις του ΟΦΗ με τον Πανσερραϊκό, στα Play Off της Β' Εθνικής.

Η Κρητή είναι φτωχότερη από σήμερα, γιατί έχασε το μεγάλο Κρητικό καλλιτέχνη Λεωνίδα Κλάδο ο οποίος σε ηλικία 85 ετών τράβηξε το χωρίς γυρισμό ταξίδι.
 
Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ συλλυπείται θερμά τους οικείους του.
 
- Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί αύριο στις 14:00 στις Μοίρες.
 Για πρώτη φορά από την ημέρα τραυματισμού του, ο Κώστας Σταυρακάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την ατυχία του.

Ένας εκ των αρχηγών του ΟΦΗ μίλησε στον Μανώλη Σαρρή για την στιγμή του τραυματισμού του κοιτάζοντας μπροστά.


Για το πληρέστερο ρόστερ του ΟΦΗ αλλά και την εμπειρία της Β΄ Εθνικής μίλησε στον Athletic Radio 104,2 ο Μιχάλης Γρηγορίου.



Ο τεχνικός της Δόξας Δράμας μίλησε στον Μανώλη Σαρρή πλέκοντας το εγκώμιο του ρόστερ του φετινού ΟΦΗ«Πέρυσι αντιμετώπισα τέσσερις φορές τον ΟΦΗ και θεωρώ ότι φέτος η ομάδα έχει πληρέστερο υλικό από κάθε άποψη» ήταν τα λόγια του νεαρού προπονητή που μιλώντας για την ομάδα του πρόσθεσε ότι δεν είναι αυτοσκοπός φέτος να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μιχάλη Γρηγορίου
Ήταν σκάνδαλο , το γνωρίζαμε , όμως ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να παρέμβει εισαγγελέας !!
Δείτε και εσείς το σημερινό εξώφυλλο της goalnews όπου αναφέρει χαρακτηριστικά

"Αν με καλέσει ο εισαγγελέας , ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΟΛΑ
Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Όχι μονο ξέρω τι έκανε πέρυσι ο ΠΑΟ ,
αλλά και τι έγινε στα παιχνίδια ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΥ - ΟΦΗ για να ανέβουν οι ΣΕΡΡΕΣ
"

Ανάστατο είναι το Ηράκλειο από δημοσίευμα που αναφέρει ότι ο Μαρινάκης γνωρίζει τι έγινε και δεν πήρε την άνοδο ο ΟΦΗ.


Σύμφωνα με όσα γράφει ο Κώστας Καίσαρης στην εφημερίδα Goal, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού γνωρίζει όλα όσα συνέβησαν στα πλέι-οφ του περσινού πρωταθλήματος προκειμένου να μην πάρει την άνοδο ο ΟΦΗ αλλά ο Πανσερραϊκός.

Αρχείο