Αναγνώστες

Από το Blogger.
Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010
Στην διάθεση του Χατζηνικολάου τέθηκε ο Γιακούμπου καθώς ήρθε η "μπλε κάρτα" του. Πάθος στην προπόνηση για το διπλό.

Μάλιστα, την Παρασκευή θα βρεθεί στην Αθήνα ο γενικός αρχηγός του ΟΦΗ Παύλος Αδάμος ώστε να πάρει το δελτίο του.
Ιδιαίτερη προσοχή στη τακτική ζήτησε ο τεχνικός του ΟΦΗ κ. Γιάννης Χατζηνικολάου στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης με την οποία συνεχίσθηκε η προετοιμασία των παικτών της ομάδας μας ενόψει του αγώνα της Κυριακής με την Βέροια.
Με πτήση τσάρτερ τελικά θα μεταβεί η αποστολή του ΟΦΗ από το Ηράκλειο στη Θεσσαλονίκη και από εκεί οδικώς στη Βέροια για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β εθνικής.
Η αναχώρηση θα γίνει το μεσημέρι του Σαββάτου στις 4 μ.μ. και η επιστροφή είναι προγραμματισμένη την Κυριακή το βράδυ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα (στις 11.30 μ.μ. από το αεροδρόμιο Μακεδονία.)
ΣΤΗΝ πτήση τσάρτερ υπάρχουν 60 θέσεις ελεύθερες.
Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ κάνει γνωστό στους φιλάθλους που θέλουν να «πετάξουν» μαζί με την αποστολή της ομάδας μας ότι η τιμή του εισιτηρίου είναι 200 ευρώ.
Προθεσμία για συμμετοχή είναι έως αύριο το βράδυ στις 8.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν στο τηλ. 2810-254674 (υπεύθυνη κ. Θεανώ Ρασούλη).
Οι Μπούρμπος, Κάλαϊτζιτς, είναι τιμωρημένοι με τρεις και δύο αγωνιστικές αντίστοιχα και όπως είναι φυσικό θα απουσιάσουν από τον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Ο Κάλαϊτζιτς θα εκτίσει τη ποινή του μόνο στους αγώνες πρωταθλήματος. Αντίθετα για τον Μπούρμπο θα μετρήσει ο αγώνας του κυπέλλου που θα δώσει ο ΟΦΗ με αντίπαλο την Χερσόνησο. Στο μεταξύ, μετά από απόφαση της ΕΠΟ ο αγώνας κυπέλλου Ελλάδος Χερσόνησος-ΟΦΗ ορίστηκε να γίνει στο γήπεδο της Χερσονήσου.
mikriliga.gr
Συστράτευση δυνάμεων προκειμένου ο ΟΦΗ να καταφέρει να πανηγυρίσει την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα στο τέλος της χρονιάς ζήτησε σήμερα ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Χατζηνικολάου στην πρώτη συνέντευξη τύπου της νέας περιόδου. Ο 45χρονος προπονητής επεσήμανε ότι το παιχνίδι της πρεμιέρας στη Βέροια κόντρα στην τοπική ομάδα είναι δύσκολο γι' αυτό οι παίκτες του ΟΦΗ πρέπει πάνω απ' όλα να "βγάλουν" ψυχή μέσα στο γήπεδο.
Κινούμενοι στα πρότυπα ομάδων του εξωτερικού και πιστοποιώντας πως τίποτα πια δεν έχει αφεθεί στην τύχη, η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ έστειλε όλους τους παίκτες σε οφθαλμίατρο.
Και το έπραξε αυτό, λίγες μόλις μέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, ώστε να υποβληθούν σε συγκεκριμένες εξετάσεις για να εξακριβωθεί πως και στον τομέα της όρασης, όλα λειτουργούν... ρολόι για τους Κρητικούς.

Αρχείο