Αναγνώστες

Από το Blogger.
Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010
Σε δύο γκρουπ έκαναν προπόνηση σήμερα οι παίκτες του ΟΦΗ. Και τα δύο γκρουπ υποβλήθηκαν σε ασκήσεις τακτικής που έχουν σχέση με την επιθετική και αμυντική λειτουργία της ομάδας μας. 
Ο τεχνικός του ΟΦΗ κ. Αναστόπουλος έδωσε ιδιαίτερη σημασία και στις πιο απλές λεπτομέρειες στην εκτέλεση των ασκήσεων.
Ο Ουκάρ γυμνάσθηκε μόνος του. Αρχικά έτρεξε και στη συνέχεια έκανε ασκήσεις στην αίθουσα του γυμναστηρίου. 
-ΟΙ τερματοφύλακες έκαναν ατομική προπόνηση με το κ. Κ.Χανιωτάκη. 
-Ο Μηνάς Πίτσος δέχθηκε τις ευχές όλων που ήσαν σήμερα στο αθλητικό κέντρο για την ονομαστική του εορτή. 
-ΝΕΑ προπόνηση θα γίνει αύριο στις 3.30 μ.μ. στο αθλητικό κέντρο. 

Για τέσσερις ώρες οι παίκτες του ΟΦΗ ήταν στο ΒΑΚ κάνοντας εντατικά μαθήματα. Εκτός μένει οριστικά ο Ουκάρ.


Όπως συνηθίζει ο Νίκος Αναστόπουλος, χώρισε σήμερα τους παίκτες του σε δύο γκρουπ δουλεύοντας μαζί τους σε ξεχωριστές ομάδες με τους μέσους και τους επιθετικούς. Παρ' όλα αυτά, όλη αυτή η διαδικασία διήρκεσε σχεδόν τέσσερις ώρες με αποτέλεσμα ο Αναστόπουλος να δώσει μεγάλη βαρύτητα στον τομέα της τακτικής.
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2 κάλεσε σε απολογία για την Παρασκευή 19/11/2010 και ώρα 10:30 τις παρακάτω ΠΑΕ / ΤΑΠ και φυσικά πρόσωπα:                      ...............
Την ΠΑΕ ΟΦΗ και τον Ν. ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ(προπονητής) για παράβαση των άρθρων 1, 3, 5, 8, 11, 12 του Πειθαρχικού Κώδικα(ΠΑΕ ΟΦΗ - ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 23-10-2010).
               ..............
Ο κ. Χαραλαμπάκης Ευάγγελος από την ένωση Ηρακλείου ορίσθηκε να διευθύνει τον αγώνα που θα δώσει η ομάδα Νέων (Κ20) του ΟΦΗ με την αντίστοιχη της Δόξα Δράμας την ερχόμενη Κυριακή στις 12 του γήπεδο του Βενεράτου. 
Βοηθοί του ορίσθηκαν οι κ.κ. Μαθιουδάκης Βασίλης και Τουρλουκάκη Χρυσούλα (Ηράκλειο). 
Παρατηρητής διαιτησίας είναι ο κ. Κριθινάκης Ιωάννης (Ηράκλειο). 

Ο Νίκος Αναστόπουλος έδωσε το σύνθημα για την συνέχεια του πρωταθλήματος κάνοντας λόγο για τον κανόνα ζωής.


Ο τεχνικός του ΟΦΗ τόνισε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ότι το παιχνίδι με την Δόξα Δράμας θα αντιμετωπιστεί όπως και τα προηγούμενα δηλαδή με σοβαρότητα και κρισιμότητα. 

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σπάει ο ΟΦΗ που ήδη έχει δείξει από την αρχή ότι φέτος τρέχει με 100 στην Β' Εθνική.


Οι παίκτες του Βαγγέλη Βλάχου έδωσαν ακόμα ένα σόου στο φετινό πρωτάθλημα συντρίβοντας το Αιγάλεω με 102-84, ένα σκορ που έδειξε για ακόμα μια φορά ότι ο φετινός ΟΦΗ δεν έχει καμία σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας.
Ακόμα και τώρα... Ο Νίκος Μαχλας μας κάνει υπερήφανους με τα κατορθώματα του , Έχουν περάσει 2 χρόνια σχεδόν από τότε που "κρέμασε" τα παπούτσια του .
Ο Νίκος Μαχλας είναι ο πρώτος Έλληνας Σκόρερ στο Εξωτερικό με 100 γκολ μέσα σε 7 χρόνια σύμφωνα με το αφιέρωμα του gazzetta.gr.
To gazzetta.gr δημοσίευσε μια λίστα με τους 20 Έλληνες οι οποιοι αγωνίστηκαν στο εξωτερικό και σκόραραν τουλάχιστον 10 γκολ , Ο Νίκος Μαχλας βρίσκεται στην 1η θέση με 100 γκολ εννο ακολουθεί ο Γιώργος Σαμαρας με 68 γκολ στην 2η θέση ,
Μετά από δύο εβδομάδες ξεκούρασης, άπαντες στον ΟΦΗ περιμένουν πως και πως την ώρα που θα μπουν την Δευτέρα στο "Γεντί Κουλέ".

Μπορεί στην Κρητική ομάδα να σκέφτονται πως και πως την υπόθεση του Λεβαδειακού, που ουσιαστικά αυτή είναι που "καίει" τον σύλλογο, τουλάχιστον μέχρι την επόμενη Παρασκευή όπου θα εκδικαστεί η ένσταση του Λεβαδειακου ωστόσο στο ποδοσφαιρικό τμήμα δεν ξεχνούν και το ματς με την Δόξα Δράμας.
Την Δευτέρα ο ΟΦΗ μας αντιμετωπίζει στο ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ την Δόξα Δράμας για την αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Ο ΟΦΗ έχει υποδεχτεί την Δόξα Δράμας στο ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ  17 φορές για αγώνες πρωταθλήματος και μετράει 13 νίκες , 1 ισοπαλία και 3 ήττες , εννο έχει σκοράρει 39 φορές και έχει δεχτεί 19 γκολ.
Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά την προϊστορία των δυο ομάδων όπως σας την προσφέρει το OFI-Creta-News.gr

Αρχείο