Αναγνώστες

Από το Blogger.
Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010
Mεγάλη πίστη πως θα επιστρέψει από την Φυλή με τους τρεις βαθμούς της νίκης υπάρχει στην ομάδα του ΟΦΗ.

Είκοσι ένα παίκτες επέλεξε για την αποστολή ο Νίκος Αναστόπουλος μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Θρασύβουλο.

Στην αποστολή έχουν περιληφθεί οι παρακάτω παίκτες:
Είκοσι ένα παίκτες επέλεξε για την αποστολή ο κ. Νίκος Αναστόπουλος μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Θρασύβουλο.
Η σημερινή προπόνηση αφιερώθηκε σε ασκήσεις τακτικής. Επίσης ο κ. Αναστόπουλος έδωσε ιδιαίτερη σημασία και στις στημένες φάσεις.
Στην αποστολή έχουν περιληφθεί οι παρακάτω παίκτες: Βεζυρίδης, Ξενοδόχωφ, Ψωμάς, Μονιάκης, Μπερτίν, Λιαπάκης, Μπούρμπος, Αγρίτης, Γκουέϊ, Γιακούμπου, Νικλητσιώτης, Ζορμπάς, Κάλαϊτζιτς, Βλόνταρτσικ, Βερόν, Ουκάρ, Κιάσος, Μανούσος, Καρακατσάνης, Σοϊλέδης, Κατσικογιάννης.
Από το Conn-x με διαιτητή το κ. Μανιάτη
Οι Σύνδεσμοι Snakes Heraklion Club και Κρήτες - Θοδωρής Παπαδόπουλος διοργανώνουν εκδρομή για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Θρασύβουλο στη Φυλή την Κυριακή 31 Οκτωβρίου. Το κόστος της εκδρομής είναι 50 ευρώ. Για εγγραφές και πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία των Συνδέσμων.


Εγγραφές μέχρι σήμερα στις 2 το μεσημέρι
Την προσεχή Τετάρτη στη 1 το μεσημέρι στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ θα δοθεί συνέντευξη Τύπου για την συνεργασία του τμήματος στίβου του ΟΦΗ με την VODAFONE.Παρόντες θα είναι στελέχη της εταιρείας και μέλη της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και θα γίνουν γνωστές λεπτομέρειες που αφορούν στην συνεργασία των δυο πλευρών.H VODAFONE αποτελεί τον βασικό χορηγό του τμήματος στίβου του ΟΦΗ τα τελευταία χρόνια, έχοντας αποδείξει έμπρακτα και με την κίνηση της αυτή, την ευαισθησία της σε θέματα που αφορούν στον αθλητισμό του τόπου.
Πλέον με ένα κουμπί μπορείτε να μην χάνετε ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ του ΟΦΗ ΜΑΣ.
Στην ιστοσελίδα μας λειτουργεί πλέον μια καινούργια καινοτομία όπου μπορείτε να γραφτείτε με το email σας και να σας έρχονται αυτόματα ΟΛΑ τα νέα του ΟΦΗ στο email σας.....και έτσι δεν θα χάνετε ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ.
Η εφαρμογή βρίσκετε ψηλά δεξιά στην ιστοσελίδα μας.
Αν έχετε πρόβλημα και δεν μπορείτε να γραφτείτε απλά αφήστε σχόλιο σ'αυτο το άρθρο και εμείς θα σας απαντήσουμε.

Αρχείο