Αναγνώστες

Από το Blogger.
Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010
Ο Νίκος Αναστόπουλος έπιασε δουλειά για τα καλά στον ΟΦΗ και πλέον μετρά και αυτός αντίστροφα για την πρεμιέρα του στη Νεάπολη, κόντρα στον Ιωνικό.
Όπως ανακοίνωσε η Λίγκα, το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Διαγόρα για την 5η αγωνιστική θα γίνει το Σάββατο.
Αρχίζουν και βγαίνουν τα πρώτα δείγματα γραφής του ΟΦΗ του Νίκου Αναστόπουλου.

Ο 52χρονος τεχνικός είναι λάτρης της αγωνιστικής πειθαρχίας αλλά και της τακτικής με την προπόνηση της Παρασκευής να επικεντρώνεται αρκετά σε αυτόν τον τομέα. Ο Νίκος Αναστόπουλος ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να είναι 100% προσηλωμένοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο και παράλληλα έδωσε σημασία στον ψυχολογικό τομέα.
Οριστικοποιήθηκε η έλευση του Χρήστου Νικητιάδη στο Ηράκλειο και στον ΟΦΗ τον περιμένουν πως και πως.

Ο Υφυπουργός Τουρισμού και Πολιτισμού θα βρίσκεται στην πόλη μας στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και συγκεκριμένα θα είναι στο Ηράκλειο στις αρχές της εβδομάδας, την Δευτέρα και την Τρίτη.

Σε ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις τακτικής αφιερώθηκε η σημερινή προπόνηση των παικτών της ομάδας μας με την οποία συνεχίσθηκε η προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Ιωνικό. 
Ο κ. Αναστόπουλος και στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης έδωσε ιδιαίτερη σημασία στο τομέα της τακτικής που θέλει να ακολουθούν οι παίκτες του. 
Ένα μέρος του προγράμματος αφιερώθηκε σε δίτερμα στη διάρκεια του οποίου σκόραραν οι Σοϊλέδης και Μανούσος. 
-ΟΙ Πίτσος, Περογαμβράκης, Χαριτωνίδης, Κασμερίδης, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. 

Αύριο επιλέγει την αποστολή 
Η διοίκηση του ΟΦΗ ευχαριστεί το φίλο του ΟΦΗ, σκηνοθέτη Μανώλη Τσελεντάκη για τη δημιουργία του βίντεο για τα εισιτήρια διαρκείας και μετοχές, που βρίσκεται στο site μας, καθώς και το Γιώργο Ανθυμόσογλου για τη βοήθειά του.

Και οι 2 ανταποκρίθηκαν άμεσα και αφιλοκερδώς, όπως και πολλοί άλλοι που προσφέρουν καθημερινά και εθελοντικά τη βοήθειά τους, με έργο, ιδέες και κάθε είδους συνεισφορά στη μεγάλη και πρωτοφανή προσπάθεια που γίνεται στον ΟΦΗ.
Σας υπενθυμίζουμε ότι η εγγραφές για την εκδρομή που θα πραγματοποιηθεί στην Νίκαια για το ματς με τον Ιωνικό ξεκίνησαν, αναχώρηση με το πλοίο της γραμμής το Σάββατο 2/10 και αναχώρηση από Αθήνα Κυριακή 3/10, η τιμή κυμαίνεται από 55€ έως 65€ και περιλαμβάνει τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και το εισιτήριο του αγώνα. Θέσεις περιορισμένες, για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους συνδέσμους.
Snakes 4 Heraklion club | Κρήτες 4 Θεόδωρος Παπαδόπουλος


Ο Συμεών Κοσικίδης θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης του Ιωνικού με τον ΟΦΗ για την 4η αγωνιστική.

O Αθηναίος ρέφερι θα διαιτητεύσει για πρώτη φορά παιχνίδι του ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα ενώ πέρυσι βρέθηκε για πρώτη φορά στον δρόμο της ομάδας. 

Ωστόσο αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Κοσικίδης "σφύριξε" πέρυσι μια φορά τον ΟΦΗ και αυτήν σε παιχνίδι με αντίπαλο τον Ιωνικό, στη νίκη με 3-0 στο "Γεντί Κουλέ".

Αναλυτικά:

Ιωνικός - ΟΦΗ
Κοσικίδης, Κουντουρέλης - Αθανασόπουλος
Ο Μανώλης Σπυριδάκης μίλησε για την αναμέτρηση του Ιωνικού με τον ΟΦΗ.

Ο Κρητικός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στον Ιωνικό και την Κυριακή θα τεθεί αντιμέτωπος του ΟΦΗ για την 4η αγωνιστική της Football League. 

"Θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και πιστεύω ότι θα το ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο" δήλωσε ο πρώην μέσος του Εργοτέλη και του ΑΟΑΝ που στάθηκε στην πίεση που υπάρχει στον ΟΦΗ "η ομάδα παίζει κάτω από πολύ μεγάλη πίεση και πρέπει τα παιδιά να την διαχειριστούν κατάλληλα. Ο ΟΦΗ έχει στο dna του τον πρωταθλητισμό".

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μανώλη Σπυριδάκη:

Αρχείο