Αναγνώστες

Από το Blogger.
Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Στο Ηράκλειο βρίσκεται ο Λάζαρος Χαριτωνίδης και την Δευτέρα θα υπογράψει. Θετική διάθεση και για τον Ραπτάκη.

Ο 21χρονος αμυντικός που είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στο Καρπενήσι βρίσκεται στο Ηράκλειο από το απόγευμα της Παρασκευής και αναμένεται να αγωνιστεί το Σάββατο. Την Δευτέρα θα βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με τον ΟΦΗ.


Τη Δευτέρα 23-8-2010 και ώρες 18.00 με 20.00, ξεκινούν οι εγγραφές της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ο.Φ.Η, στο CANDIA MARIS Φέτος η ακαδημία μας θα δέχεται παιδιά γεννημένα από το 2006 έως και το 1996 . Επίσης στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις θα προστεθεί ένα νέο γήπεδο 8Χ8 προδιαγραφών FIFA με τάπητα τελευταίας γενιάς ,για την εξυπηρέτηση των αναγκών της ακαδημίας μας, μαζί με το Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν στις 30-8-2010, και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα, 6973820496 (σταθερή γραμμή) και 6942464226, τις παραπάνω ώρες.
Η ακαδημία ποδοσφαίρου του Ο.Φ.Η ευχαριστεί θερμά την AEGEO SPA και τον κ. Χνάρη Χ , για τις διευκολύνσεις που παρέχει στην ακαδημία μας δυο χρόνια τώρα.

Ιδιαίτερη προσοχή στη τακτική και στις στημένες φάσεις έδωσε ο τεχνικός του ΟΦΗ κ. Γιάννης Χατζηνικολάου στη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης. 
Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις μαν-του μαν, ασκήσεις με μπάλα, ασκήσεις τακτικής, ενώ το τελευταίο μέρος του προγράμματος αφιερώθηκε στις στημένες φάσεις. 

Ο Λευτέρης Ματσούκας (γεννημένος στις 7 Μαρτίου του 1990) είναι Έλληνας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ.
Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού και το καλοκαίρι του 2007 προβιβάστηκε στην επαγγελματική ομάδα του συλλόγου από την ομάδα νέων και κατά τη διάρκεια της περιόδου προετοιμασίας της ομάδας,στις 22 Ιουλίου του 2007 πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε φιλικό αγώνα εναντίον της τσέχικης Βικτόρια Πλτζεν.
Ο 20χρονος επιθετικός Λευτέρης Ματσούκας ήρθε στο Ηράκλειο όπου θα συμμετέχει στις προπονήσεις του ΟΦΗ.

O 20χρονος επιθετικός ήρθε στο Ηράκλειο το απόγευμα της Παρασκευής και από το αεροδρόμιο κατευθύνθηκε αμέσως στο ΒΑΚ όπου συμμετείχε στην προπόνηση του ΟΦΗ. Ο Ματσούκας θα αγωνιστεί στα παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα στις Αρχάνες όπου θα τον δει ο Γιάννης Χατζηνικολάου.
Ο Κατσικογιάννης έκανε το ψήσιμο που δεν χρειάστηκε πολύ, και οι Σοϊλέδης – Νικλητσιώτης τρελάθηκαν με τον ΟΦΗ.

Το θέμα της παραχώρησης των δύο πιτσιρικάδων στον ΟΦΗ έχει μπει στην τελική ευθεία και αργά ή γρήγορα αναμένεται να μπει τέλος στην υπόθεση που θα σημάνει και την άφιξη τους στο Ηράκλειο.

Φίλε ομιλητη , Φίλε Κρητικέ!!
Μην ξεχνάς ...αγόρασε και εσύ ΤΩΡΑ εισιτήριο διάρκειας για την season 2010-2011.
Εισιτήρια διαρκείας για τις θύρες 4-5 μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο Snakes4 ,
εισιτήρια για τις υπόλοιπες θυρες μπορείτε να προμηθευτείτε απο τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ!
Απο την ΠΑΕ ΟΦΗ μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια για όλες τις θύρες με χρήση πιστωτικής κάρτας σε 6 άτοκες δόσεις!Απο τον σύνδεσμο Snakes4 μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια για τις θύρες 4-5 και με δόσεις (χωρίς πιστωτική) απλά θα παραλάβετε το εισιτήριο μόλις ξεπληρώσετε το ποσό.
ΜΑΖΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ....ΜΑΖΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ....






Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε το Πρόγραμμα Χορηγικής Υποστήριξης για την season 2010-2011
Οι κατηγόριες των χορηγών ειναι οι εξής:
Αν πιστεύεις πως έχεις την όρεξη και το μεράκι για να βοηθήσεις και εσύ στην δουλεία που προσπαθούμε να πραγματοποιήσουμε , μην διστάζεις! Στείλε μας ενα e-mail στο ofi-news@hotmail.gr με τα στοιχεία σου και θα σου απαντήσουμε άμεσα!
Αναζητούμε bloggers που θα γνωρίζουν καλά την συγκεκριμένη ειδικοτητα για να στελεχώσουμε την "ομάδα" του blog μας.


Φόρμα επικοινωνίας

Ο Ο.Φ.Η το Σαββατο 21/8 θα λαβει μερος στο τουρνουα ποδοσφαιρου που διοργανωνετε στισ Αρχανες ..
Τα παιχνιδια εχουν διαρκεια 45 λεπτα και θα διεξαθουν τρις αγωνες.
Αναλυτικα τα παιχνιδια εχουν ως εξης:
Γιουχτας-ΠΟΑ
Ο.Φ.Η -ΠΟΑ

 Γιουχτας-Ο.Φ.Η
Το πρωτο παιχνιδι αρχιζει στις 5:00 μ.μ

Ο Μπάμπης Χαραλαμπάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το νόμο που έβαλε τέλος στην καριέρα του.

Ο Κρητικός αμυντικός μίλησε
Έχουμε μιλήσει μέχρι στιγμής για αρκετές διοργανώσεις που διεξάγονται ή διεξήχθησαν σε διάφορες “γειτονιές” του πλανήτη μας: το Κύπελλο Ινδικού Ωκεανού, το Mitropa Cup και το Anglo-Scottish Cup είναι κάποια χαρακτηριστικά

Παίκτης του ΟΦΗ είναι από χθες ο Μαρκ Γκουεΐ. Ο 30χρονος μέχρι πρότινος επιθετικός του Εθνικού Αστέρα συμφώνησε
Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι συζητήσεις του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό για τον δανεισμό των Σοϊλέδη, Νικλητσιώτη.

Μάλιστα, το απόγευμα της Πέμπτης συναντήθηκαν οιΝίκος Μαχλάς και Γιάννης Χατζηνικολάου με τον τελευταίο να καταλήγει στην επιλογή των δύο παραπάνω ποδοσφαιριστών.

Ο Χρήστος Μπούρμπος επέστρεψε σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας μας. Ο Μπούρμπος από την περίοδο που ήταν η ομάδα μας στο Καρπενήσι είχε ενοχλήσεις στη γάμπα. 
Σήμερα έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που του παρουσιάσθηκε και ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα. 
Αντίθετα με το Μπούρμπο, οι Καρακατσάνης, Ζορμπάς που έχουν ενοχλήσεις στον αστράγαλο ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. 

Αρχείο