Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010
Για την 4η αγωνιστική της Β' Εθνικής Μπάσκετ σπουδαία εμφάνιση πραγματοποιήσε ο Αίολος Τρικάλων ο οποίος επιβλήθηκε του Διαγόρα Ρόδου με 95-79 στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν από το πρώτο ημίχρονο να "χτίσουν" μια διαφορά δέκα πόντων στο παιχνίδι, η οποία στο δεύτερο ανέβηκε στους είκοσι με κάποιες αυξομιώσεις για να φτάσουμε στο τελικό σκορ.

Για την πρώτη δικαστική μάχη του ΟΦΗ μίλησε ο Ντίνος Μανταδάκης στον Athletic Radio 104,2 και τον Γιώργο Κορτσιδάκη.


 Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ και γ' αντιπρόεδρος της ομάδας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Στο γήπεδο του Athletic" με αφορμή την χθεσινή εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά στην καταγγελία της Καλλιθέας για το Νίκο Αναστόπουλο, η οποία εκδικάστηκε χθες στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ.

Παραμένει αλώβητος στην κορυφή της Β΄Εθνικής ο ΟΦΗ που έκανε το 4/4 επικρατώντας με 102-84 του Αιγάλεω.


Αυτός ο ΟΦΗ δεν παίζεται απλά! Ειδικά όταν ανεβάζει ταχύτητα, η Κρητική ομάδα είναι ένα σκαλοπάτι παραπάνω από όλες τις υπόλοιπες στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. 

Έτσι και στην αναμέτρηση με το Αιγάλεω, οι παίκτες του Βαγγέλη Βλάχου πάτησαν γκάζι από το πρώτο λεπτό με την αθηναϊκή ομάδα να μην ακολουθεί το ρυθμό τους φτάνοντας εύκολα στο τελικό 102-84.
Με ανακοίνωση της προς τον ΟΠΑΠ η Football League κάνει γνωστό τους αγώνες που ζητάει να εξαιρεθούν από το δελτίο ΠΡΟΠΟ και ΠΡΟΠΟ-ΓΚΟΛ. Αναλυτικότερα στην επιστολή της η διοργανώτρια του πρωταθλήματος αναφέρει: 
"Προς : Ο.Π.Α.Π. Α.Ε
1. FOOTBALL LEAGUE:
Παρακαλούμε  όπως εξαιρεθούν  από τα δελτία ΠΡΟΠΟ και ΠΡΟΠΟ – ΓΚΟΛ της Κυριακής 21-11-2010, οι παρακάτω αγώνες της   10ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE :
1. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ - ΟΦΗ (ΔΕΥΤΕΡΑ  22-11-2010 ) 
2. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (ΣΑΒΒΑΤΟ  20-11-2010 )
3. ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ (ΔΕΥΤΕΡΑ   22-11-2010)
Σε δύο γκρουπ έγινε η σημερινή προπόνηση των παικτών του ΟΦΗ. Το ένα γκρουπ (Μπούρμπος, Γιακούμπου, Μπερτίν, Γκουέϊ, Μονιάκης, Αγρίτης, Ψωμάς, Ζορμπάς) έτρεξε για 20 λεπτά και στη συνέχεια έκανε μασάζ σάουνα και υδρομασάζ. 
Το άλλο γκρουπ ακολούθησε πρόγραμμα που περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις τακτικής. 
Και σήμερα ο τεχνικός του ΟΦΗ κ. Ν.Αναστόπουλος ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός από τους παίκτες στο τομέα της κυκλοφορίας της μπάλας. 
Η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ για τον αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας, θα συνεχισθεί με προπόνηση που θα γίνει αύριο στις 3.30 μ.μ. στο αθλητικό κέντρο. 
Ο κ. Γαβρίλης από την Ενωση Αθηνών ορίσθηκε να διευθύνει τον αγώνα ΟΦΗ-Δοξα Δ. που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα στο γήπεδο μας και θα αρχίσει στις 4 μ.μ.
Βοηθοί του ορίσθηκαν οι κ.κ. Κουντουρέλης και Μπάμπας (Αθηνών).
Τέταρτος διαιτητής είναι ο κ. Μπινιχάκης από το Λασίθι.
Παρατηρητής διαιτησίας ορίσθηκε ο κ. Κουκλάκης από τα Χανιά. 
Αναλυτικότερα τους αγώνες της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Football League θα διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές: 

Η προσοχή μας είναι μόνο στο επόμενο παιχνίδι με τη Δόξα Δ. όπου στόχος μας είναι η νίκη. Δεν είναι εύκολο ματς απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο που έχει καλούς παίκτες, όμως πιστεύω ότι το τελικό αποτέλεσμα στον αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας εξαρτάται πρώτα από τη δική μας απόδοση. Η παραπάνω άποψη ανήκει στον αμυντικό της ομάδας μας Φράντς Μπερτίν. 
Ο έγχρωμος αμυντικός που κατάγεται από την Αϊτή, συνεχίζει και φέτος να έχει σταθερή καλή απόδοση. 

Υπάρχει κάποιο μυστικό στη συνεχιζόμενη πολύ καλή αγωνιστική παρουσία που έχει; 
"Δεν κάνω τίποτε σπουδαίο. Η δουλειά μου είναι το ποδόσφαιρο. Έχω υποχρέωση να δίνω σε κάθε αγώνα το καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω τον ΟΦΗ να υλοποιεί το στόχο που έχει και δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της νίκης. Φυσικά και πρέπει να δουλεύω όλη την εβδομάδα ώστε να μπορώ να βοηθώ ουσιαστικά την ομάδα μου σε κάθε παιχνίδι που δίνει" δήλωσε ο Φ. Μπερτίν. 

Το γνωρίζουμε όλοι ότι τα τζιπ είναι αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού. Ομοίως και ο ΟΦΗ για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.


Η Κρητική ομάδα έχει φροντίσει να αφήσει στο παρελθόν τη νίκη στην Λευκάδα ώστε αυτό το ματς να αποτελέσει μια μακρινή ανάμνηση. Εξάλλου, το φετινό πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο ακόμα και βρισκόμαστε μόλις στην τέταρτη αγωνιστική.
Αξια συγχαρητηρίων; Σίγουρα. Αλλά και άξια να τύχει ανάλογης απήχησης και στις υπόλοιπες ομάδες της Β' Εθνικής, αλλά και της Σούπερ Λίγκας, η κίνηση της ΠΑΕ ΟΦΗ, να προβάλλει και όχι να διαφημίσει, το ίδρυμα "Ελπίδα" στο πίσω μέρος της φανέλας των ποδοσφαιριστών, αρχής γενομένης από το ματς που έρχεται με τη Δόξα Δράμας.

Αρχείο