Αναγνώστες

Από το Blogger.
Σάββατο 14 Αυγούστου 2010
Ανακοίνωση με την οποία στηρίζουν το έργο που γίνεται στην ακαδημία του ΟΦΗ εξέφρασε ο σύνδεσμος των Κρητών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σχετικά με τις ακαδημίες ποδοσφαίρου της ομάδος μας, ως οργανωμένοι σύνδεσμοι οπαδών του Ο.Φ.Η, θέλουμε να υπενθυμίσουμε τα εξής:
Τα προηγούμενα χρόνια, η λειτουργία και η ανάπτυξη των ακαδημιών της ομάδος μας ακολουθούσε τη λογική των προηγούμενων διοικήσεων. Η εξάρτηση των διοικούντων οδηγούσε σε <<δανεικούς παίκτες>>, αμφιβόλου αξίας στα τμήματα υποδομής, και στην Π.Α.Ε εκτόπιζαν τα δικά μας παιδιά, οδηγώντας έτσι σε συρρίκνωση την ακαδημίας μας.
Εδώ και πέντε χρόνια, ξεκίνησε μια σοβαρή προσπάθεια από την ακαδημία του Ο.Φ.Η, με μπροστάρηδες παιδιά με αγνά ομιλητικά αισθήματα και όραμα, που μέσα από την διαδικασία των ακαδημιών, έχουν στόχο τη δημιουργία φιλάθλων σε όλη την Κρήτη και την στελέχωση με σωστή εκπαίδευση της ομάδος μας με παίκτες από τα σπλάχνα της. Παρακολουθούμε από κοντά την προσπάθεια τους τα χρόνια αυτά, βλέπουμε συνεργασίες με ομάδες σε όλη την Κρήτη και φέτος μετά από πολλά χρόνια παιδιά από την ακαδημία μας να προωθούνται προοδευτικά στην ομάδα της Π.Α.Ε.
Έχουμε άποψη και θέσεις πάνω στον τομέα των τμημάτων υποδομής, γνωρίζουμε τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζονται, και δηλώνουμε ότι στηρίζουμε την προσπάθεια αυτή, από τους <<αγνούς ομιλίτες>> που όλα αυτά τα χρόνια, και με την βοήθεια χορηγών (CANDIAMARISπου παραχωρεί το χώρο προπόνησης για τα παιδιά και άλλων χορηγών), κρατούν την <<σημαία>> του Ο.Φ.Η ψηλά.
Υ.Γ. Τέλος τονίζουμε σε όλους αυτούς που προσπαθούν για μικροπολιτικούς ή άλλους λόγους να συρρικνώσουν το έργο που πραγματοποιείτε εκεί, ότι θα μας βρουν μπροστά τους, ενώ καλούμε τους ομιλίτες τη νέα χρονιά να εντάξουν τα παιδιά τους στις ακαδημίες της ομάδος μας μεγαλώνοντας ακόμη περισσότερο το οπαδικό μας κίνημα, σε μια δύσκολη εποχή για την ομάδα μας.
Σ.Φ.  Ο.Φ.Η  ΚΡΗΤΕΣ-4
ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ
ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο