Αναγνώστες

Από το Blogger.
Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Αναποδογύρισε το αυτοκίνητο του, καθώς βρισκόταν καθοδόν για τη Βιάννο για να παρακολουθήσει το φιλικό ματς του ΟΦΗ κόντρα στον Πατούχα.
Τροχαίο ατύχημα με τον τραυματισμό του πρώην προπονητή του ΟΦΗ Ευγένιου Γκέραρντ, σημειώθηκε
το απόγευμα της Τετάρτης στην οδό Ηρακλείου-Βιάννου, έξω από το Αρκαλοχώρι, σε ένα σημείο υψηλής επικινδυνότητας, καθώς η συγκεκριμένη έξοδος σταματάει απότομα και κατηφορικά.  Ο Ολλανδός προπονητής .....
κινείτο με το αυτοκίνητό του επί της νέας Οδού Ηρακλείου Βιάννου με τελικό προορισμό τη Βιάννο, για να παρακολουθήσει το φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα του ΟΦΗ κόντρα στον Πατούχα. Κάτω, όμως, από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο που επέβαινε ο Ολλανδός προπονητής να αναποδογυρίσει.

Περαστικοί οδηγοί που περνούσαν εκείνη την ώρα στο σημείο σταμάτησαν για να βοηθήσουν, πολλοί από αυτούς μάλιστα, ήταν φίλαθλοι του ΟΦΗ που κατευθύνονταν κι αυτοί στη Βιάννο για το φιλικό παιχνίδι, οι οποίοι αναγνώρισαν τον Ευγένιο Γκέραρντ και προσφέρθηκαν να βοηθήσουν.

Σύντομα στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στον Ολλανδό προπονητή, ο οποίος αν και είχε τις αισθήσεις του, κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στο πλησιέστερο νοσοκομείο.


Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο