Αναγνώστες

Από το Blogger.
Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010
Η ατυχία δεν έχει τελειωμό στον ΟΦΗ καθώς τέθηκε νοκ-άουτ και ο Μπαρτζώκας για 2 μήνες. Αγιασμός το μεσημέρι στο γήπεδο
Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ τραυματίστηκε στην προπόνηση της Πέμπτης με αποτέλεσμα να υποστεί εξάρθρωση περόνης, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους δύο μήνες. Παρ' όλα αυτά, έστω και έτσι ο Μπαρτζώκας, μπορούμε να πούμε, στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του καθώς θα μπορούσε να είχε υποστεί χειρότερη ζημιά κάτι που θα τον κρατούσε εκτός δράσης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.


Το ιατρικό τιμ του ΟΦΗ εκφράζει την αισιοδοξία του ότι o "Mπάρτζω" θα επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων έπειτα από δύο μήνες.

Πάντως, στον ΟΦΗ δεν μπορούν παρά να μην τα βάζουν με την τύχη τους καθώς ο Παναγιώτης Μπαρτζώκας είναι ο επόμενος παίκτης μετά τον Βασίλη Ρόβα που τραυματίζεται σοβαρά ενώ από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου ο Χατζηνικολάου "μετράει" μόνο απώλειες.

Υπενθυμίζουμε ότι ήδη έχουν τραυματιστεί, εκτός από τους δύο παραπάνω, οι Κατσικογιάννης, Ουκάρ αλλά και ο Πίτσος που μένει εκτός από την αναμέτρηση με την Καλλιθέα. Όσον αφορά τον Γάλλο μέσο, σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν ο προπονητής του ΟΦΗ μπορεί να τον υπολογίζει για την κυριακάτικη αναμετρήση.

Δεν γνωρίζουμε αν είναι τυχαίο ή επιλέχθηκε τώρα, όμως στον ΟΦΗ αποφάσισαν να γίνει αγιασμός σήμερα το μεσημέρι στην προπόνηση που θα ξεκινήσει στο "Γεντί Κουλέ" στις 16.00.
πηγη: www.athleticradio.gr

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο