Αναγνώστες

Από το Blogger.
Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010
Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα παραταχθεί ο ΟΦΗ στο παιχνίδι της Κυριακής με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗενόψει του αγώνα Κυριακής με την Αναγέννηση Καρδίτσας με προπόνηση που έγινε το Σάββατο το πρωί στο αθλητικό κέντρο. 

Η προπόνηση αφιερώθηκε σε ασκήσεις τακτικής και σουτ στους τερματοφύλακες. 
Επίσης ο τεχνικός του ΟΦΗ έδωσε ιδιαίτερη σημασία στις στημένες φάσεις. 

Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός του ΟΦΗ επέλεξε για την αποστολή τους παρακάτω παίκτες:

Μπαρτζώκας, Βεζυρίδης, Μπερτίν, Ψωμάς, Βλόνταρτσικ, Αγρίτης, Ζορμπάς, Σταυρακάκης, Κιάσος, Κοκκινάκης, Μονιάκης, Πίτσος, Λιαπάκης, Νικλητσιώτης, Σοϊλέδης, Γκουέϊ, Γιακούμπου, Κατσικογιάννης. 

Δεν αλλάζει σύστημα, αλλά παίκτες

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου έδειξε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει το 4-2-3-1, σύστημα που έχει ακολουθήσει καθ' όλη την διάρκεια της προετοιμασίας ωστόσο θα γίνει αλλαγή προσώπων σε σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια.

Ο Κιάσσος θα μετατοπιστεί από το δεξί άκρο της άμυνας στην μεσαία γραμμή όπου θα αγωνιστεί ως ελεύθερος πίσω από τον Γκουεί ενώ φανέλα βασικού θα πάρει και οΣαϊμπου Γιακούμπου που τα πήγε περίφημα απέναντι στην Χερσόνησο.

Από εκεί και πέρα, δεξιά στην άμυνα θα είναι οΣταυρακάκης, αριστερά ο Πίτσος ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελούν οι Μπερτίν - Ψωμάς με τονΒεζυρίδη κάτω από τα δοκάρια.

Βασικός θα συνεχίσει να είναι ο Κατσικογιάννης που θα αποτελεί μαζί με τον Λιαπάκη το δίδυμο των αμυντικών χαφ ενώ δεξιά επιστρέφει ο Αγρίτης.

Πηγη: Athletic Radio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο