Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010
Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης μίλησε για την «υποχρέωση όλων να βοηθήσουν τον ΟΦΗ».

Ο Ηρακλειώτης πολιτικός που έδωσε το παρόν στην χθεσινή συνάντηση με τις διοικήσεις των ΠΑΕ και Ερασιτέχνη ΟΦΗ εξέφρασε την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα της.

«Εμείς θα συστρατευθούμε στην προσπάθεια που γίνεται στον ΟΦΗ. Τα 2 εκ. ευρώ που χρειάζεται άμεσα η ομάδα είναι χρήματα που πρέπει να βρεθούν και όλοι θα κάνουμε ότι μπορούμε για να το πετύχει αυτό» δήλωσε μεταξύ άλλων μιλώντας στο Νίκο Μαρκάκη.

Επίσης ο κύριος Κεφαλογιάννης εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι μέσα από συντονισμένες ενέργειες, μπορεί να υπάρξει αποτέλεσμα και να βοηθηθεί ο ΟΦΗ.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μανώλη Κεφαλογιάννη

Για την βοήθεια των πολιτικών προς τον ΟΦΗ: «Ο πολιτικός κόσμος δεν έχει δικαίωμα να βάλει υπογραφές για διαφημιστικές καμπάνιες. Τα δύο προηγούμενα χρόνια τόσο ο ΟΦΗ όσο και ο Εργοτέλης είχαν έσοδα από διάφορες διαφημιστικές εταιρείες. Σαφώς και βρισκόμαστε σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία όμως μην ξεχνάμε ότι οι ομάδες της Θεσσαλονίκης πήραν το μερτικό τους επειδή ευτύχησαν να έχουν υπουργούς από την πόλη τους. Είδαμε για παράδειγμα τα ελληνικά πετρέλαια να διαφημίζονται στην φανέλα του ΠΑΟΚ και του Άρη. Εμείς θέλουμε αυτό που γίνεται σε άλλες περιοχές, να γίνει και στον ΟΦΗ. Είναι υποχρέωση μας να παρέμβουμε. Δηλαδή, πως γίνεται ο Ηρακλής να έχει εισπράξει την τελευταία 5ετια να έχει πενταπλάσια έσοδα από τον ΟΦΗ; Είναι ιστορική ομάδα αλλά όχι μεγαλύτερη από τον ΟΦΗ».

Για τις ενέργειες που θα γίνουν από εδώ και στο εξής: «Συζήτησα τόσο με τον κύριο Αρναουτάκη όσο και με τον κύριο Κουράκη πως μπορεί να ενισχυθεί ο ΟΦΗ, χορηγικά αλλά και με την αγορά των μετοχών από τον ΟΛΗ. Μπορεί να συνδράμει και αυτός μέσω διαφήμισης στον ΟΦΗ. Αυτό πρέπει να γίνει. Είναι θέμα απόφασης και πρέπει να την πάρουν τα στελέχη του κυβέρνωντος κόμματος. Όπως πρέπει να βοηθήσει και ο κύριος Κουράκης. Έκανε μια μεγάλη προσπάθεια και βοήθησε την ομάδα όμως τώρα δεν τον βλέπω να συνδράμει. Δυνατότητες υπάρχουν, όμως υπάρχει πολιτική βούληση; Η περιφέρεια με το νέο θεσμό και οι υπόλοιποι δήμοι του νομού μπορούν να βοηθήσουν. Είπαμε ότι θα είμαστε παρόντες σε συναντήσεις με ιδιωτικές επιχειρήσεις όπου στα ηνία τους βρίσκονται ανθρώποι που έχουν μεγαλώσει με τον ΟΦΗ».

Για τις μέχρι τώρα κινήσεις τους: «Κάποια πράγματα τα κάναμε όλοι μαζί για να βοηθήσουμε τον ΟΦΗ να κερδίσει αυτό που του ανήκε, πράγματα που δεν μπορούσαμε να βγούμε δημόσια και να τα πούμε. Απλώς, εμείς προσπαθούμε να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια για να βοηθήσουμε τον ΟΦΗ».

Για τις «πόρτες» που θα χτυπήσουν: «Νομίζω ότι χρειάζεται πολύ μεγάλη πίεση. Την δύναμη την έχουν αυτήν την περίοδο τα κυβερνητικά στελέχη. Αν γίνει αυτό, με την δική μας παρουσία πιστεύω ότι ο ΟΦΗ μπορεί να ωφεληθεί. Από τον ΟΠΑΠ, τα ελληνικά πετρέλαια και την Αγροτική Τράπεζα ώστε να βοηθηθεί η ομάδα».

Για την βοήθεια τους στην διάθεση των μετοχών:«Μπορούμε να το κάνουμε και το κάνουμε. Όμως αυτά τα ποσά είναι λίγα. Ο ΟΦΗ χρειάζεται μεγάλα ποσά ώστε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της φετινής περιόδου, δεδομένου ότι του χρόνου θα βρίσκεται στην Σούπερ Λίγκα».

Για τον κόσμο του ΟΦΗ: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του ΟΦΗ για όλη την βοήθεια που προσφέρει και παράλληλα να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη για όσα δεν έχουμε κάνει μέχρι τώρα».
Πηγη: Athletic Radio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο