Αναγνώστες

Από το Blogger.
Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010
Δύσκολο χαρακτήρισε τον αγώνα κόντρα στην Καλλιθέα ο Γ.Χατζηνικολάου,ο οποίος συνιστά την προσοχή των παικτών του.

Στην εισαγωγή του ο τεχνικός του ΟΦΗ στάθηκε στην αντίπαλο της ομάδας του την Κυριακή, ζητώντας μεγάλη προσοχή από τους παίκτες του: «Η Καλλιθέα είναι πιο ποιοτική ομάδα από την Αναγέννηση Καρδίτσας, έχει καλή κυκλοφορία της μπάλας και είναι αρκετά επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις καθώς έχει γρήγορους παίκτες που χρειάζονται προσοχή. Θα πρέπει να την πιέσουμε στον χώρο του κέντρου και να μην της δώσουμε την ευκαιρία να κάνει παιχνίδι. Πρέπει από την πλευρά μας να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο επιθετικό κομμάτι».


Για τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ενόψει της αναμέτρησης τόνισε: «Τα προβλήματά μας είναι με τον Πίτσο που έχει διάταση στον δικέφαλο και τον Κατσικογιάννη που είναι με διάστρεμμα και θα απουσιάσουν την Κυριακή. Τον Ουκάρ θα τον δούμε στις επόμενες προπονήσεις που έχουμε μπροστά μας και ίσως τον έχουμε κοντά μας». Στον αντίποδα των προβλημάτων, οι Κάλαϊτζιτς και Μπούρμπος τίθενται στη διάθεσή του: «Όταν όλοι οι παίκτες είναι καλά, σαφώς και υπάρχουν περισσότερες επιλογές για έναν προπονητή».

Αναφορικά με τις αλλαγές που προτίθεται να κάνει στην ενδεκάδα, αλλά και τη βελτίωση που θέλει να βλέπει στην ομάδα του, ανέφερε: «Οι απουσίες των Πίτσου και Κατσικογιάννη θα φέρουν αλλαγές στην ενδεκάδα. Ένα αρχικό πλάνο υπάρχει πάντα στο μυαλό μου, αλλά από εκεί και πέρα οι ίδιοι οι παίκτες κάνουν σωστό ένα σύστημα. Στην ομάδα υπάρχει διαρκής βελτίωση και είναι πλέον θέμα προσαρμογής και επικοινωνίας μεταξύ των παικτών για να βρούμε τη χημεία μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κάποια παιδιά ήρθαν την τελευταία στιγμή και μπήκαν άμεσα σε συνθήκες πρωταθλήματος. Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Γιακούμπου που ακόμα μαθαίνει τα ονόματα των συμπαικτών του…». 

Στη συνέχεια ο προπονητής του ΟΦΗ μίλησε για το σύστημα που αγωνίζεται η ομάδα του: «Κάθε ομάδα πρέπει να έχει έναν τρόπο παιχνιδιού, ο οποίος όμως θα διαμορφώνεται και από τον αντίπαλο. Οι κινήσεις των παικτών είναι αυτές που καθορίζουν ένα σύστημα. Για παράδειγμα με την Καρδίτσα από πλευρά τακτικής στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι από ότι στο δεύτερο, αλλά αυτό που μας έλλειπε ήταν το γκολ. Μετά που το πετύχαμε δημιουργήθηκαν χώροι, που όμως όταν κλείνουν, εκείνο που προέχει είναι να έχεις προσοχή στο παιχνίδι σου».

Φέτος ο ΟΦΗ έχει ένα «γεμάτο» ρόστερ που φέρνει εκτός ενδεκάδας παίκτες που ήταν βασικοί πέρσι. Για την πληθώρα των επιλογών και συγκεκριμένα για τους Βλόνταρτσικ, και Βερόν, είπε: «Όλοι οι παίκτες υπολογίζονται, αλλά έντεκα από αυτούς θα παίζουν και δεκαοκτώ θα είναι έξω. Αυτό το ξέρουν οι παίκτες μας και είναι φυσιολογικό από τη στιγμή που υπάρχει ένα ρόστερ με 29 ποδοσφαιριστές. Ανάλογα με τη διάθεση που θα δείχνουν και την ιδιαιτερότητα του αντιπάλου θα διαμορφώνεται η ενδεκάδα Για παράδειγμα μέσα σε τρεις αγώνες που πέρασαν, χρησιμοποιήθηκαν 17 ποδοσφαιριστές. Τον Βλόνταρτσικ τον υπολογίζω, αλλά υπάρχει το θέμα με τους πέντε ξένους που πρέπει να παίζουν και αν χρησιμοποιηθεί σε κάποιο αγώνα θα πρέπει να στερηθούμε την ταχύτητα του Γιακούπου. Όσο για τον Βερόν, είναι ένας καλός παίκτες από τον οποίο όμως περιμένω πολλά περισσότερα στις συνθήκες της Β’ Εθνικής». 

Τέλος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον κόσμο, τη βοήθεια που έδωσε στην ομάδα, περιμένοντας το ίδιο και την Κυριακή: «Μας βοήθησε πάρα πολύ ψυχολογικά στον περασμένο αγώνα και η πολύ καλή του παρουσία έπαιξε μεγάλο ρόλο στο να πάρουμε τη νίκη. Έδειξε υπομονή και θάρρος και αυτό είναι κάτι που χρειαζόμαστε και στα επόμενα παιχνίδια». 

πηγή:athleticradio.gr

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο