Αναγνώστες

Από το Blogger.
Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010
Συστράτευση δυνάμεων προκειμένου ο ΟΦΗ να καταφέρει να πανηγυρίσει την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα στο τέλος της χρονιάς ζήτησε σήμερα ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Χατζηνικολάου στην πρώτη συνέντευξη τύπου της νέας περιόδου. Ο 45χρονος προπονητής επεσήμανε ότι το παιχνίδι της πρεμιέρας στη Βέροια κόντρα στην τοπική ομάδα είναι δύσκολο γι' αυτό οι παίκτες του ΟΦΗ πρέπει πάνω απ' όλα να "βγάλουν" ψυχή μέσα στο γήπεδο.
Συστράτευση δυνάμεων από διοίκηση, κόσμο και αγωνιστικό τμήμα προκειμένου ο ΟΦΗ να επιστρέψει του χρόνου στη Σούπερ Λίγκα ζήτησε ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Χατζηνικολάου στην πρώτη συνέντευξη Τύπου της χρονιάς ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής. Ο 45χρονος προπονητής επεσήμανε ότι ο απολογισμός στο τέλος της σεζόν θα βρει τον ΟΦΗ με χαμόγελα μόνο αν υπάρξει ομοψυχία και θέληση, χωρίς να παραγνωρίζει ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι δυσκολότερο εξαιτίας του μεγαλύτερου αριθμού ομάδων που θα κυνηγήσουν την άνοδο, αλλά και των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ.
"Ευελπιστώ ότι αν υπάρχει ομοψυχία, διάθεση και θέληση από όλους για να ξεφύγει ο ΟΦΗ από αυτήν την κατηγορία στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Η ομάδα έχει πολύ καλό ρόστερ. Θέλουμε να "βγάλουμε" την ομάδα στη Σούπερ Λίγκα. Ελπίζω ότι και η διοίκηση έχει τη διάθεση για να λύσει τα προβλήματα που θα εμφανίζονται. Οι φίλαθλοι πρέπει να μας βοηθήσουν και παράλληλα να προστατεύουν την ομάδα καθώς φέτος το ποινολόγιο είναι πολύ βαρύ σε περίπτωση τιμωρίας. Το πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει θα είναι πολύ δύσκολο, γιατί οι ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο θα είναι περισσότερες, ενώ υπάρχουν και ορισμένα προβλήματα που δε χρειάζεται να τα επαναλαμβάνουμε" ανέφερε ο κ. Χατζηνικολάου ο οποίος αναφερόμενος στον εκτός έδρας αγώνα της πρεμιέρας με τη Βέροια επεσήμανε: "Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για μας.Η Βέροια είναι μια ομάδα που έχει ενθουσιασμό, ενώ έχει ενισχυθεί με έμπειρους ποδοσφαιριστές. Θα έχει αρκετό κόσμο στο πλευρό της την ερχόμενη Κυριακή. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί από την πρώτη στιγμή και να ελπίζουμε σε θετικό αποτέλεσμα"
Σύμφωνα με τον προπονητή του ΟΦΗ, ένα θετικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα της Βέροιας περνάει από ένα "ψυχωμένο" παιχνίδι που πρέπει να διακρίνει κάθε ποδοσφαιριστή: "Πρώτα απ' όλα πρέπει να έχουμε πίστη για τη νίκη, και να βγάλουμε ψυχή. Είμαστε σωστά προπονημένοι κι αν έχουμε αυτό το στοιχείο τοτε μπορούμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα"
Ο κ. Χατζηνικολάου δε θέλησε να σχολιάσει το περιστατικό που έγινε στο ημίχρονο του τελευταίου φιλικού με τον ΠΟΑ όταν ακούστηκαν αποδοκιμασίες εις βάρος του και εις βάρος των ποδοσφαιριστών ενώ εναντίον του πετάχτηκε αντικείμενο, όμως αναφερόμενος γενικότερα στη στάση του κόσμου δήλωσε: "Πρέπει να προστατέψουμε την ομάδα για να μην αντιμετωπίσει προβλήματα. Η θέληση γι' αυτό υπάρχει από τους περισσότερους φιλάθλους"
cretalive.gr

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο