Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010
Καλή η ανεξαρτησία ... καλή η άνοδος ... όμως η ΠΑΕ ΟΦΗ πρέπει να οργανώνεται σε όλους τους τομείς σιγά σιγά... ένα παράπονο του κόσμου του ΟΦΗ είναι το "αρχαίο" όπως το χαρακτηρίζουν Επίσημο Site της ΠΑΕ ΟΦΗ.
Η Ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ είναι "χρόνια" πίσω , πολλοί παραπονιούνται καθημερινά γιαυτό το πρόβλημα όμως η αλήθεια είναι πως στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ , τρέχουν.....και δεν φτάνουν!
Είναι καιρός να αλλάξει και αυτό όπως και πολλά άλλα που δεν λειτουργούν σωστά στην ΠΑΕ ΟΦΗ , όμως μην τα αναλύσουμε όλα τώρα.
Ας μπούμε στο κύριο θέμα
, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του OFI-Creta-News.gr η ΠΑΕ ΟΦΗ έχει έρθει σε συμφωνία με εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων και το "αργότερο" μέχρι τον Δεκέμβρη  του 2010 θα βρίσκεται στον "αέρα" το νέο πολύ ανανεωμένο site.
Μέσα από αυτό το άρθρο θέλουμε να στείλουμε ενα μήνυμα στον κόσμο του ΟΦΗ , και το μήνυμα μας είναι το εξής : "Αδέρφια , καν' τε υπομονή και όλα θα φτιάξουν(τουλάχιστον οργανωτικά) οι άνθρωποι που βρίσκονται τώρα στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ , τρέχουν και δεν φτάνουν για να ορθοποδήσει η ΠΑΕ ΟΦΗ , πρέπει να τους στηρίξουμε με κάθε τρόπο , αγοράζοντας μετοχές , αγοράζοντας εισιτήρια διαρκείας και επίσης η καλύτερη στήριξη είναι να βρισκόμαστε σε κάθε αγώνα στο ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ και να αποδεικνυουμε εμπρακτα πως αγαπαμε την ομαδα , τελος πια στην γκρινια(!) , τελος πια στην μουρμουρα (!) , ΑΣ ΣΤΗΡΗΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ ΜΑΣ!"

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο