Αναγνώστες

Από το Blogger.
Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010


Την επαφή του με τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα διατήρησε ο ΟΦΗ, ο οποίος μπροστά σε περισσότερους από 6.000 φιλάθλους, σημείωσε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα και ισάριθμη με τον Νίκο Αναστόπουλο στον πάγκο.

Στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Football League, οι Κρητικοί επικράτησαν του αξιόμαχου Διαγόρα με 2-0 και έφτασαν τους 10 βαθμούς. Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς γκολ, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να χάνουν μεγάλη ευκαιρία με τον Αγρίτη στο 3ο λεπτό. Η απάντηση του Διαγόρα ήρθε στο 22' όταν ο Σαλαμαστράκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ενώ στο 42' ο ΟΦΗ έχασε νέα ευκαιρία με τον Γιακούμπου, το σουτ του οποίου έδιωξε εντυπωσιακά ο Τάμπασης.
Στο δεύτερο ημίχρονο, το συγκρότημα του Νίκου Αναστόπουλου ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς και συγκεκριμένα στο 54' όταν ο Αγρίτης με τακουνάκι έδωσε την μπάλα στον Ουκάρ και αυτός με θαυμάσιο πλασέ άνοιξε το σκορ.
Το γκολ αυτό διαφοροποίησε την εικόνα του ματς, το παιχνίδι άνοιξε και ο ΟΦΗ βρήκε τους κενούς χώρους για να απειλήσει τους φιλοξενούμενους. Στο 69ο λεπτό η σεμνή τελετή έλαβε τέλος όταν ο Γκουέι από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

* Πριν την έναρξη της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του παλαίμαχου παίκτη της κρητικής ομάδας Μιχάλης Νταβέλη και του άτυχου αθλητή Βασίλη Παδουβά, ενώ οι παίκτες του ΟΦΗ κατέθεσαν στεφάνια κοντά στη θύρα 4 του "Θ.Βαρδινογιάννης".
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

3ο λεπτό: Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ! Ο Γιακούμπου μπήκε στην περιοχή του Διαγόρα από τα αριστερά, "σέρβιρε" έτοιμο γκολ στον Αγρίτη που σε κενή εστία έστειλε την μπάλα άουτ!
22ο λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία για τον Διαγόρα! Φάουλ που εκτελέστηκε από τα δεξιά, κεφαλιά του Σαλαμαστράκη και η μπάλα στο δοκάρι!
42ο λεπτό: Ωραία ατομική προσπάθεια του Ουκάρ, ο οποίος έδωσε την μπάλα στον Κάλαϊτζιτς που με την σειρά του πάσαρε στον Γιακούμπου όμως το σουτ του Γκανέζου απέκρουσε εντυπωσιακά ο Τάμπασης.
54ο λεπτό: ΓΚΟΛ! Ο Ουκάρ ανοίγει το σκορ για τον ΟΦΗ! Ο Γάλλος με ένα εξαιρετικό πλασέ έστειλε την μπάλα πάνω από τον Ταμπάκη κάνοντας το 1-0!
69ο λεπτό: ΓΚΟΛ! 2-0 για τον ΟΦΗ! Ο Αγρίτης έκανε το σουτ από τα δεξιά, ο Τάμπασης απέκρουσε ασθενώς και ο Γκουέι πάνω στην γραμμή έσπρωξε την μπάλα.

Oι συνθέσεις:
ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Κιάσσος, Μονιάκης, Ψωμάς, Μπερτίν, Λιαπάκης (46' Ζορμπάς), Κάλαϊτζιτς (83' Βερόν), Ουκάρ, Αγρίτης (81' Μπούρμπος), Γιακούμπου, Γκουέϊ.
Διαγόρας (Πέτρος Ρουτζιέρης): Ταμπάσης, Χατζόπουλος, Σαλαμαστράκης, Σπάρταλης (67' Γεωργίου), Ζουρούδης, Πουλόπουλος, Ζλάτκοβιτς (77' Σκόνδρας), Ρέγες, Προβατίδης, Ταραχούλσκι, Αγκιρίμπα.




videos by Mitsakos
contra.gr

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο