Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010
Στις δηλώσεις των προπονητών μετά το τέλος του αγώνα, ξεκίνησε πρώτος ο τεχνικός του Ολυμπιακού Β. κ. Σάκης Τσιώλης ο οποίος ανέφερε:
"Πριν μιλήσω για το παιχνίδι πρέπει να ομολογήσω ότι επιστρέφοντας στο γήπεδο του ΟΦΗ έχω ευχάριστα συναισθήματα, είτε σαν ποδοσφαιριστής, είτε σαν προπονητής. Έχω ζήσει πολύ όμορφες στιγμές εδώ. Ήταν ένα ματς με ένταση και πάθος. Έγινε ανοικτό παιχνίδι. Πέρα από κάποια συναισθήματα νομίζω ότι όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο είχαν την ευκαιρία
να παρακολουθήσουν όμορφο θέαμα. Η προσοχή μας πλέον είναι στο επόμενο ματς με τον Ηρακλή. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Πραγματικά εύχομαι στο Ν. Μαχλά και στο Ν. Αναστόπουλο να υλοποιήσουν το στόχο που έχουν. Νομίζω ότι είναι πιο κοντά από ποτέ ο ΟΦΗ στη super league . Εγινε ένα μοιρασμένο παιχνίδι που θα μπορούσε να είχε κερδίσει και ο ΟΦΗ. Κρίθηκε σε ένα πέναλτι. Πιστεύω ότι μετά το 0-1 δεν ήταν δύσκολο για μας να κρατήσουμε το υπέρ μας σκορ."
-Ο προπονητής του ΟΦΗ κ. Νίκος Αναστόπουλος στη συνέχεια δήλωσε:
"Ήταν ένα πολύ καλό ματς, ανοικτό. Εάν εξαιρέσουμε το πρώτο 20λεπτο που δεν ξεκινήσαμε καλά, μετά ανεβάσαμε την απόδοση μας. Τα είχαμε όλα. Πολλές ευκαιρίες, γκολ που ακυρώθηκε, δοκάρι. Μας έλειπε το γκολ. Είμαστε τσατισμένοι, αλλά ποτέ στενοχωρημένοι. Αντιμετωπίσαμε μια έμπειρη ομάδα και εύχομαι να υλοποιήσει τους στόχους της. Για μας αγώνας κλειδί είναι το ματς που θα δώσουμε την Κυριακή με τον Θρασύβουλο. Ευχαριστούμε και πάλι τον κόσμο μας που είναι καταπληκτικός. Αναγνώρισε την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μας. Έχω πει ότι βασίζομε σε 20 παίκτες και σήμερα έχουμε ένα πολύ σημαντικό κέρδος. Εύχομαι στο Σ. Τσιώλη και στον Ολυμπιακό Β. κάθε επιτυχία στη συνέχεια. Η ομάδα του Βόλου είναι μέχρι σήμερα η ευχάριστη του πρωταθλήματος της super league.»

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο