Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010
Τούς μισθούς Αυγούστου και Σεπτεμβρίου κατέβαλε η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ στους παίκτες παραμονές του κρίσιμου αγώνα με τα Τρίκαλα.
Την υπόσχεση του πράξη εν μέρει έκανε ο Νίκος Μαχλάς προς τους παίκτες της ομάδας. Παραμονές του κρίσιμου α;γώνα με τα Τρίκαλα ο πρόεδρος της κρητικής ΠΑΕ έβαλε στους λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών τους μισθούς Αυγούστου Σεπτεμβρίου ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα καταβληθούν και οφειλές που αφορούν στις δόσεις συμβολαίων.
Στο αγωνιστικό μέρος η προετοιμασία για το ματς στα Τρίκαλα συνεχίστηκε την Τετάρτη και έγινε σε δυο γκρούπ. Ο Νίκος Αναστόπουλος προπόνησε ξεχωριστά τους μέσους και τους αμυντικούς και ξεχωριστά τους επιθετικούς. Ιδιαίτερο βάρος δόθηκε στην τακτική. Με τους μέσους και τους αμυντικούς δούλεψε στον τρόπο με τον οποίο η ομάδα πρέπει να αμύνεται δίνοντας έμφαση στις στημένες φάσεις ενώ με τους επιθετικούς δούλεψε στα τελειώματα των φάσεων. Σε ότι αφορά τους τραυματίες ο Λιαπάκης έτρεξε μόνος του και αν συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή ενώ αντίθετα ο Κατσικογιάννης αν και πάει καλύτερα μάλλον θα μείνει εκτός καθώς ο προπονητής του θέλει να τον έχει 100% έτοιμο για τα επόμενα παιχνίδια. Από την προπόνηση απουσίαζε ο Σοιλέδης ο οποίος δεν πρόλαβε να επιστρέψει έγκαιρα από την Αθήνα και θα μπεί στο κανονικό πρόγραμμα από σήμερα. Ο Αναστόπουλος πάντως δεν έχει ανοίξει ως τώρα τα χαρτιά του ενώ πιθανότατα την Πέμπτη θα μιλήσει στους παίκτες του για τα Τρίκαλα τα οποία τα παρακολούθησε στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Εθνικό Αστέρα στην Καισαριανή.
πηγη: www.cretalive.gr

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο