Αναγνώστες

Από το Blogger.
Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Την ήττα με 3-0 γνώρισε η ομάδα Νέων του ΟΦΗ από την αντίστοιχη του Παναιτωλικού, σε αγώνα που έγινε στο Αγρίνιο στα πλαίσια του πρωταθλήματος Νέων της Football League . Ο αγώνας είχε δύο όψεις, με τον ΟΦΗ να έχει την εδαφική υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και να δημιουργεί ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ με τους Καρδαμίτση (3΄, 4΄), Κολλιακουδάκη (32΄), Σκουτέλη (24΄, 26΄) και Δουκιαντζάκη (39΄), χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Αντί αυτού, στην πρώτη επίσκεψή του στην περιοχή του ΟΦΗ, ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ με σουτ του Μπακάκη, μετά από ολιγωρία της άμυνας των φιλοξενούμενων.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ ανοίχτηκε για την ισοφάριση, όμως τα πολλά λάθη των παικτών του έδωσαν την ευκαιρία στους γηπεδούχους να πετύχουν ακόμα δύο τέρματα με τον Πασά (70΄) και τον Σμίλτο (83΄ με πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Δαμιανάκης κάνοντας χέρι μέσα στην περιοχή), ενώ είχαν και δοκάρι στο 63΄ με τον Κούσση.

Άριστη η διαιτησία του κ. Λύτρα και των βοηθών του Πουλιού και Μοσχανδρέου, όλοι του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας. Κίτρινη κάρτα δέχτηκαν για τον Παναιτωλικό οι Κούσσης (65΄) και Τζιντζής (83΄), ενώ για τον ΟΦΗ οι Σαμιώτης (66΄), Δαμιανάκης (83΄) και Κολλιακουδάκης (89΄).
Παναιτωλικός (Ταράσης): Παπανικολάου, Μπούρος, Τόσκα (68΄ Τζίντζης), Τσαντήλας, Καντάνης, Τραγούλιας, Μπακάκης (47΄ Ζαρκάδας), Πασάς, Καταπόδης (76΄ Λιάρος), Κούσσης, Σμίλτος.
ΟΦΗ (Καβουσανός): Λυράκης (68΄ Δαμιανάκης), Μπολάκης, Κουκάκης, Απτσιαούρι (46΄ Φαζός), Σαμιώτης, Σκουτέλης, Δουκιαντζάκης (46΄ Χαλκιαδάκης), Καρδαμίτσης, Κολλιακουδάκης, Νύκταρης Ν. 
-Ο προπονητής το ΟΦΗ κ. Καβουσανός δήλωσε για τον αγώνα: « Δυστυχώς δεν εκμεταλλευτήκαμε το καλό ξεκίνημα που είχαμε στον αγώνα, ενώ τα πολλά λάθη και η αναίτια κακή απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο είχαν σαν αποτέλεσμα να υποστούμε μια δίκαιη ήττα. Δυστυχώς η απειρία και το νεαρό της ηλικίας της πλειονότητας των παικτών μας, έχει σαν συνέπεια τέτοιου είδους διακυμάνσεις της απόδοσης και αδυναμία διαχείρισης κάποιων παιχνιδιών μέχρι το τέλος τους" 

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο