Αναγνώστες

Από το Blogger.
Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Για την ομάδα της καρδιάς του, τον ΟΦΗ και τον φίλο του Αναστόπουλο μίλησε ο Γιώργος Κοκολάκης στον Athletic Radio 104,2.


Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ βρέθηκε την Παρασκευή στο ΒΑΚ όπου παρακολούθησε το φιλικό παιχνίδι με το Ρέθυμνο. 

Μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 έπλεξε το εγκώμιο της εικόνας της ομάδας του Ηρακλείου λέγοντας ότι "σίγουρα, δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα για την δυναμικότητα του ΟΦΗ αφού ήταν μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας. Όμως, εγώ είδα μια ομάδα που είναι - ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου. Μια εξαιρετική ομάδα με δύναμη, πειθαρχία και σοβαρότητα σε όλες τις γραμμές" ήταν τα λόγια του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού.

Σχολιάζοντας την εικόνα του ΟΦΗ, ο Γιώργος Κοκολάκηςτόνισε ότι "πιστεύω ότι φέτος ήρθε η ώρα του ΟΦΗ. Όλοι εμείς που μεγαλώσαμε βλέποντας αυτήν την ομάδα και είναι η ομάδα που αγαπάμε, δεν μπορούμε να την βλέπουμε να αγωνίζεται σε αυτήν την κατηγορία. Θεωρώ πως ο ΟΦΗ θα πάρει την άνοδο για την Σούπερ Λίγκα. Διαθέτει παίκτες που είναι από τους καλύτερους στην κατηγορία και αν μπορέσει να κερδίσει όλα τα παιχνίδια μέσα στο Ηράκλειο τότε θα έχει σίγουρα την άνοδο. Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η άνοδος για τον ΟΦΗ λόγω και των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει".

Όσον αφορά τον φίλο του και πρώην συμπαίκτη του Νίκο Αναστόπουλο, ο 50χρονος ενωσιακός προπονητής των μικτών ομάδων Ρεθύμνου έπλεξε το εγκώμιο του "θεωρώ ό τι ο Νίκος ήταν η καλύτερη λύση για τον ΟΦΗ. Είμαστε φίλοι, διατηρούμε επαφές και ξέρω πόσο πολύ ήθελε και ο ίδιος να δουλέψει στον ΟΦΗ από το προηγούμενο καλοκαίρι. Τότε, δεν ήρθε στην ομάδα - ήρθε τώρα και θα δώσει και την ψυχή του για να πετύχει με τον ΟΦΗ".
Πηγη: Athletic Radio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο