Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010
ΓΙΑ δεύτερη σεζόν ο Πιόρτ Βλόνταρτσικ συνεχίζει στον ΟΦΗ. Ο Πολωνός είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του και φροντίζει και το δείχνει με έργα καθημερινά.
Ο Πιότρ Βλόνταρτσικ ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος που όπως είναι γνωστό ο ΟΦΗ θα αγωνισθεί στη Βέροια με την ομώνυμη ομάδα δήλωσε:

"Σίγουρα η σεζόν που αρχίζει είναι δύσκολη για όλες τις ομάδες. Από ότι μαθαίνω πολλές ομάδες έχουν ενισχυθεί σημαντικά κι αυτό είναι ενδεικτικό των δυσκολιών που θα συναντήσουν. Και η δική μας η ομάδα έχει ενισχυθεί σε σημαντικό βαθμό. Ηλθαν παίκτες που έχουν ικανότητες και διάθεση για προσφορά στον ΟΦΗ. Ένα μέρος από τις δυνατότητες μας τις έχουμε δείξει στα φιλικά παιχνίδια. Όμως είναι βέβαιο ότι ο ΟΦΗ θα παρουσιασθεί πολύ πιο δυνατός στη διάρκεια του πρωταθλήματος. Οι παίκτες που έχουν έλθει τις τελευταίες δύο εβδομάδες, είναι φυσιολογικό να μην έχουν προσαρμοσθεί στην ομάδα μας, κυρίως στο τομέα της τακτικής. Όμως σε πολύ σύντομο χρόνο θα έχει εξαφανισθεί αυτή η «αδυναμία». Η πρεμιέρα για κάθε ομάδα είναι δύσκολη και δεν αποτελεί εξαίρεση για τον ΟΦΗ. Εμείς είναι γνωστό ότι θέλουμε να επιστρέψει η ομάδα μας στη super league . Αυτός είναι ο στόχος μας και φυσικά όλοι οι παίκτες αναγνωρίζουμε αφενός ότι είναι μονόδρομος για μας η άνοδος και αφετέρου ότι σε κάθε αγώνα θα πρέπει μέσα στο γήπεδο να το δείχνουμε με έργα. Σίγουρα ο αγώνας στη Βέροια είναι δύσκολος. Ο αντίπαλος μας προέρχεται από την Γ εθνική, έχει ενισχυθεί κι αυτός στις μεταγραφές και είναι λογικό ότι θα υπάρχει επιπλέον ενθουσιασμός στο πρώτο παιχνίδι που θα δώσει στην έδρα του με τον ΟΦΗ. Θα έλεγα ότι είναι επίσης λογικό ότι οι παίκτες του θα έχουν μεγάλο πάθος για να πάρουν τη νίκη. Εμείς όμως θα πάμε στη Βέροια με στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών. Δεν παραγνωρίζουμε τη δυναμικότητα του αντιπάλου μας, αλλά όπως ανέφερα και πιο πάνω ο στόχος της ομάδας μας είναι ξεκάθαρος και φυσικά όλοι οι παίκτες είμαστε αποφασισμένοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο να αποδείξουμε ότι εμείς είμαστε καλύτερη ομάδα. Ιδιαίτερα όταν κάνεις πρωταθλητισμό προέχει η κατάκτηση των βαθμών. Και αυτή είναι μια πάρα πολύ σημαντική λεπτομέρεια που για να υλοποιηθεί θα πρέπει να αγωνισθείς με πάθος και αποφασιστικότητα από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Εύχομαι ο κόσμος να γεμίσει τα γήπεδα και να είναι σίγουρος ότι οι παίκτες θα τους αποζημιώσουν με το θέαμα που θα τους προσφέρουν."

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο