Αναγνώστες

Από το Blogger.
Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010
Δεν μου αρκεί ότι η ομάδα μας είχε πλήρη υπεροχή και υποχρέωσε τη Βέροια σε παθητικό ρόλο για 50 λεπτά. Πρέπει να αγωνιζόσαστε με μεγαλύτερο πάθος και αποφασιστικότητα. Την παραπάνω επισήμανση έκανε στους παίκτες του, σήμερα το απόγευμα ο τεχνικός του ΟΦΗ κ. Γιάννης Χατζηνικολάου, πριν από την έναρξη της απογευματινής προπόνησης.
Ο τεχνικός του ΟΦΗ στην ομιλία προς τους παίκτες του πριν από την έναρξη της απογευματινής προπόνησης επεσήμανε:

«Δεν μου αρκεί ότι είχαμε πλήρη υπεροχή στο Β μέρος, πιέσατε τον αντίπαλο μας, υποχρεώνοντας τον σε παθητικό ρόλο. Δεν είναι επιτρέπεται από μια ομάδα που ουσιαστικά δεν έκανε ευκαιρίες να μην έχουμε πάρει τη νίκη. Είναι επιτακτική η ανάγκη να αντιληφθείτε ότι πρέπει να αγωνιζόσαστε με περισσότερο πάθος και μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Είναι δύο στοιχεία τα οποία εάν δεν έχετε σε υψηλό βαθμό σε κάθε παιχνίδι δεν μπορούμε να υλοποιούμε το στόχο που έχουμε. Η ομάδα λόγω της παρουσίας σας έχει πολλές δυνατότητες και αυτές στο βαθμό που επιβάλλεται δεν τις δείξατε στη Βέροια. Το χθεσινό ματς τελείωσε και πλέον η προσοχή μας είναι στο επόμενο παιχνίδι με την Χερσόνησο, όπου εκτός από τη νίκη πρόκριση πρέπει να παρουσιάσει η ομάδα μας και καλό θέαμα».

-ΟΙ παίκτες που αγωνίσθηκαν περισσότερο από 45 λεπτά στο χθεσινό παιχνίδι, ακολούθησαν πρόγραμμα που περιελάμβανε τρέξιμο, ασκήσεις για χαλάρωμα και μασάζ.
ΟΙ υπόλοιποι παίκτες έκαναν προπόνηση για 90 λεπτά, σε ασκήσεις με μπάλα.
-Ο κ. Γιάννης Χατζηνικολάου έχει καλέσει αύριο στις 09:30 όλους τους παίκτες στο αθλητικό κέντρο για να ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο την Χερσόνησο.

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο