Αναγνώστες

Από το Blogger.
Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Ξεκίνησε η εποχή του Νίκου Αναστόπουλου και το athleticradio.gr σας μεταφέρει τι έγινε στην πρώτη προπόνηση.

Το athleticradio.gr βρέθηκε στην πρώτη προπόνηση του Νίκου Αναστόπουλου και σας μεταφέρει τη νέα φιλοσοφία που πάει να περάσει στον ΟΦΗ. Καταρχήν να ξεκινήσουμε από τα αγωνιστικά θέματα. Ο Πίτσος δεν προπονήθηκε ούτε την Πέμπτη και κατά συνέπεια μένει εκτός από την αναμέτρηση με τον Ιωνικό. Αντιθέτως ο Μαρκ Γκουεί πήρε μέρος κανονικά στην προπόνηση και υπολογίζεται από τον 52χρονο τεχνικό για το παιχνίδι της Νίκαιας.

Όσον αφορά τα πρώτα συμπεράσματα, έχουμε και λέμε...
Το σύστημα που επέλεξε στην προπόνηση ο Αναστόπουλος ήταν το 4-3-3. Οι 11 που επέλεξε, δίχως να φανερώνει τις προθέσεις του για τη Νίκαια, ήταν ο Βεζυρίδης κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα ο Σταυρακάκης, αριστερά ο Καρακατσάνης με τους Λιαπάκη-Μπερτίν στο κέντρο. Την τριάδα στην μεσαία γραμμή αποτελούσαν οι Κιάσσος, Βερόν και Μανούσος με την τριάδα στην επίθεση να απαρτίζεται από τους Αγρίτη(δεξιά), Σοϊλέδη(αριστερά) και Βλόνταρτσικ στην κορυφή.
Προορίζει τον Λιαπάκη για το κέντρο της άμυνας. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής σε όλες τις ασκήσεις τοποθετήθηκε ως κεντρικός αμυντικός. Ίσως να είναι η πρώτη εικόνα, ίσως όμως ο Αναστόπουλος να τον προορίζει για το κέντρο της άμυνας.
Έδωσε βαρύτητα στην αμυντική λειτουργία. Για αρκετή ώρα ο "Ανάστο" έκανε στους παίκτες του εντατικά μαθήματα αμυντικής λειτουργίας και ήταν το πρώτο μέλημα του. Μάλιστα, ζητούσε από τους στόπερ του να έχουν ρόλο στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.
Δούλεψε για πολύ ώρα στην τελική προσπάθεια. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Αναστόπουλος κράτησε παραπάνω τους Αγρίτη, Σοϊλέδη, Νικλητσιώτη, Μανούσο, Βλόνταρτσικ, Γκουεί όπου στάθηκε στο... σκοράρισμα ζητώντας τους γκολ.
πηγη: www.athleticradio.gr

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο