Αναγνώστες

Από το Blogger.
Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Η εικόνα του ΟΦΗ στο φιλικό ικανοποίησε τους Μαχλά - Χατζηνικολάου που κινούνται για τέσσερις μεταγραφές.

Αν και βρισκόμαστε έναν μήνα πριν την σέντρα του νέου πρωταθλήματος, τα δείγματα γραφής του ΟΦΗ ήταν άκρως ενθαρρυντικά. Η αγωνιστική πειθαρχία που ξεχώρισε φανερώνοντας δείγματα γραφής μιας ομάδας που ήταν πολύ καλά στημένη γνωρίζοντας τι θέλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.


Παρ' όλα αυτά σε αντίθεση με την εικόνα που παρουσίασε ο ΟΦΗ μέσα στο γήπεδο, φάνηκε ξανά το μεγάλο κενό που υπάρχει στην επίθεση προκειμένου να συμπληρωθεί το παζλ της φετινής ομάδας.

Πόσα θα είναι τα κομμάτια; Από ότι αναφέρουν οι πληροφορίες Μαχλάς και Χατζηνικολάου αποφάσισαν ότι ο ΟΦΗ κινείται ήδη για την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών. Πάμε να τα δούμε θέση προς θέση...

Επίθεση
Εδώ θα γίνει η μεγαλύτερη ενίσχυση όπου στόχος είναι να αποκτηθούν τρεις ποδοσφαιριστές ακόμα. Δύο επιθετικοί που θα πλαισιώσουν τον Βλόνταρτσικ στην κορυφή της επίθεσης και οι οποίοι θα ενισχύσουν σε σημαντικό βαθμό την γραμμή κρούσης.

Ήδη, η περίπτωση του Γκουεί βρίσκεται σε καλό δρόμο όμως εκτός από τον Ιβοριανό επιθετικό στόχος είναι να αποκτηθεί άλλος ένας.

Από εκεί και πέρα, στόχος μπαίνει και ο παίκτης που θα "ντουμπλάρει" τον Ζορμπά στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Ο Πόποβιτς πηγαίνει στον Λεβαδειακό και όπως σωστά είπε ο Χατζηνικολάου "αυτή η υπόθεση πολυτράβηξε".

Με την υπόθεση του Σλάβεν Στεπάνοβιτς, η υπόθεση απόκτησης του αριστερού εξτρεμ είναι ανεξάρτητη. Ο Μαυροβούνιος μέσος, ικανοποίησε εν μέρει και αν αποκτηθεί θα γίνει επειδή θεωρείται παίκτης που μπορεί να προσφέρει σημαντικές λύσεις ερχόμενος από τον πάγκο αλλά και επειδή αποτελεί μια καλή προοπτική για το μέλλον.

Αλλαγή δεδομένων μετά τον τραυματισμό του Ρόβα
Ο τραυματισμός του Βασίλη Ρόβα αλλάζει τα πλάνα του Γιάννη Χατζηνικολάου σε ότι έχει να κάνει με την επιπλέον μεταγραφή. Στον ΟΦΗ ξεκαθαρίζουν ότι μεταγραφή αμυντικού χαφ δεν πρόκειται να γίνει.

Υπάρχει εμπιστοσύνη στον Μανώλη Λιαπάκη που πλέον προορίζεται αποκλειστικά για την μεσαία γραμμή ωστόσο θα χρειαστεί να αποκτηθεί ακόμα ένας κεντρικός αμυντικός.

Όσον αφορά την θέση του στόπερ, στις προπονήσεις από την Δευτέρα θα συμμετέχει ο Δημήτρης Ραπτάκης ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στα υπόψιν των Χατζηνικολάου, Μαχλά βρίσκεται ο Χαριτωνίδης.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής παρουσίασε καλά δείγματα γραφής στο Καρπενήσι ωστόσο τότε δεν προχώρησε η υπόθεση του επειδή το ρόστερ ήταν γεμάτο. Μετά τον τραυματισμό του Ρόβα, υπάρχει ένα κενό στο κέντρο της άμυνας και στόχος είναι να καλυφτεί από έναν ποδοσφαιριστή ακόμα.
Επιμέλεια: Μανώλης Σαρρή athleticradio.gr

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο