Αναγνώστες

Από το Blogger.
Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010
Η εικόνα του ΟΦΗ στο προχθεσινό φιλικό (14/8) με τον Εργοτέλη έκανε σαφή δύο πράγματα.Πρώτον, ότι οι Ασπρόμαυροι διαθέτουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο και βαδίζουν στον σωστό δρόμο. Δεύτερον, ότι αν δεν προσθέσουν στο ρόστερ τους δύο επιθετικούς, τότε πολύ δύσκολα θα καταφέρουν να εκμεταλλευτούν τη μαγιά που υπάρχει και να πετύχουν τους στόχους τους.


Αυτό είναι κάτι που το παραδέχτηκε και ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Χατζηνικολάου, στις δηλώσεις του μετά τον ισόπαλο αγώνα (0-0) με τον Εργοτέλη.
«Χρειαζόμαστε άμεσα ενίσχυση στη θέση του φορ», είπε χαρακτηριστικά και για πρώτη φορά ονομάτισε τους βασικούς στόχους της ομάδας: «Εχω ζητήσει τον Γκουεΐ ή τον Ιωάννου. Με τον πρώτο έχει γίνει μια επαφή και από ό,τι γνωρίζω οι διοικήσεις των δύο ομάδων βρίσκονται σε επικοινωνία».

Για τον Αφρικανό επιθετικό στο Ηράκλειο εκφράζεται αισιοδοξία ότι θα υπάρξει συμφωνία με τον Εθνικό Αστέρα και ο παίκτης θα ντυθεί στα ασπρόμαυρα. Οσον αφορά τον Ιωάννου, τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Καβάλα, η οποία τον υπολογίζει για τη νέα χρονιά.

Ωστόσο, στη λίστα του ΟΦΗ υπάρχει και η εναλλακτική λύση του Βραζιλιάνου πρώην επιθετικού του Εθνικού Ροντρίγκο, ενώ δεν έχει εγκαταλειφθεί η περίπτωση του Μιχάλη Παυλή. Το βέβαιο είναι ότι η ομάδα του Ηρακλείου χρειάζεται άμεσα δύο επιθετικούς που θα πλαισιώσουν τον Ανέστη Αγρίτη, καθώς ο Πιοτρ Βλοντάρτσικ δύσκολα θα παραμείνει στο ρόστερ.

Οσον αφορά τον Μαυροβούνιο Σλάβεν Στεπάνοβιτς, πήρε μέρος στο προχθεσινό φιλικό (14/8) και έδειξε καλά στοιχεία. Ο Χατζηνικολάου τόνισε ότι ο 23χρονος μεσοεπιθετικός θα παραμείνει στις προπονήσεις και θα παίξει και στα επόμενα φιλικά της ομάδας.
exedrasports.gr

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο