Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010
O Kένταλ Ουκάρ θα φοράει τα ασπρόμαυρα και δίνει στο athleticradio.gr την πρώτη συνέντευξη του σαν παίκτης του ΟΦΗ.
Ο Γάλλος μέσος θα βρίσκεται στο Ηράκλειο την Πέμπτη όπου και θα οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του στον ΟΦΗ. Βρήκαμε τον 29χρονο(3/9/1981) μέσο καθ’ οδόν με το αυτοκίνητο του και μόλις τον καλέσαμε δεν έκρυψε την χαρά του που θα φορέσει τα «ασπρόμαυρα».

Ο πολυθεσίτης ποδοσφαιριστής που μπορεί να αγωνιστεί από δεξί μπακ μέχρι επιτελικός μέσος εξέφρασε την ανυπομονησία του να φορέσει την φανέλα του ΟΦΗ.

«Μετά από δύο χρόνια στον Εθνικό Αστέρα, δεν περίμενα ότι θα πήγαινα σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ» είναι τα πρώτα λόγια του Ουκάρ στο athleticradio.gr. Στην συνέχεια χαμογελώντας απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του κάναμε.

Κένταλ η μεταγραφή σου έγινε πολύ γρήγορα. Έπαιξε ρόλο και η δική σου επιθυμία να έρθεις στον ΟΦΗ;
«Ήθελα να έρθω πολύ στον ΟΦΗ. Είναι μια μεγάλη ομάδα και δεν έχει καμία σχέση με τον Εθνικό Αστέρα. Ο ΟΦΗ δεν αξίζει να παίζει στην Β΄ Εθνική. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμένα. Είναι σαν να πηγαίνω στον Ολυμπιακό(!). Ο ΟΦΗ είναι ιστορική και μεγάλη ομάδα».

Για ποιους λόγους ήθελες να έρθεις στον ΟΦΗ;
«Πρώτον επειδή ο ΟΦΗ είναι ΟΦΗ και δεύτερον επειδή είναι μεγάλη ομάδα. Όμως ήθελα να παίξω σε αυτήν την ομάδα γιατί έχει φιλοδοξίες και εγώ έχω φιλοδοξίες. Ο ΟΦΗ δεν δέχεται την ήττα και παίζει παντού και πάντα για τη νίκη».

Για τον εαυτό σου τι έχεις να πεις;
«Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Είτε παίζω δεξί μπακ, είτε παίζω «δεκάρι» πάντα θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα και τον κόσμο».

Δύσκολη η χρονιά που έρχεται πάντως…
«Πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες για να πάμε στην Σούπερ Λίγκα. O OΦΗ παίζει για αυτόν τον στόχο και να κερδίζει όλους τους αντιπάλους του».

Το μήνυμα σου προς τον κόσμο του ΟΦΗ ποιο είναι;
«Να είναι δίπλα μας στις καλές και τις κακές στιγμές. Δεν υπάρχει ομάδα στην Β΄ Εθνική που να έχει κόσμο σαν αυτόν τον ΟΦΗ. Ακόμα και στην Σούπερ Λίγκα. Δεν υπάρχει κόσμος σαν αυτόν του ΟΦΗ. Μου αρέσει η ατμόσφαιρα που δημιουργούν και με «φτιάχνει». Είναι κρίμα για τους φιλάθλους του ΟΦΗ να μην βλέπουν την ομάδα τους στην Σούπερ Λίγκα».

Τι θα πρέπει να προσέξει ο ΟΦΗ στο πρωτάθλημα;
«Πρέπει να ξεκινήσουμε δυνατά από την αρχή και να μην χάσουμε ούτε έναν βαθμό. Στο Ηράκλειο πιστεύω ότι και με την βοήθεια του κόσμου δεν πρέπει να έχουμε καμία απώλεια. Εξάλλου στόχος του ΟΦΗ είναι να παίζει παντού και πάντα για τη νίκη».
πηγη: www.athleticradio.gr

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο