Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου μίλησε για την εκμετάλλευση του «Γεντί Κουλέ» τονίζοντας ότι ο ΟΦΗ θα είναι έτοιμος στην πρεμιέρα.

Ο Σερραίος τεχνικός δεν έκρυψετην ευχαρίστηση του για την εμφάνιση της ομάδας του αλλά και το βελτιωμένο πρόσωπο που έδειξαν σε σχέση με τα παιχνίδια στις Αρχάνες.

«Σαφώς και ήμασταν πιο βελτιωμένοι σε σχέση με τα παιχνίδια στις Αρχάνες. Είχαμε καλές και κακές στιγμές. Στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού βγήκαν κάποια πράγματα που ήθελα» ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικό του ΟΦΗ. Όσον αφορά το ρόστερ του ΟΦΗ που ενισχύθηκε σε σημαντικό βαθμό πρόσθεσε «με τις προσθήκες που κάναμε θα είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος. Εκείνο που θα δώσουμε βάρος είναι να μην έχουμε απώλειες στην έδρα μας».

Μιλώντας για τους Σοϊλέδη – Νικλητσιώτη ανέφερε ότι «είναι δύο ταλέντα που δεν έχουν την εμπειρία του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής. Όμως περιμένω να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις της κατηγορίας».

Για τον Μαρκ Γκουεί πρόσθεσε λέγοντας ότι «έχει το εύκολο γκολ» ενώ για τον Κένταλ Ουκάρ ότι «μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα σε όλες τις θέσεις, εκτός από αυτήν του στόπερ και του επιθετικού. Είναι ένας πολυθεσίτης ποδοσφαιριστής που είναι απαραίτητος σε κάθε ομάδα».


Επιμέλεια: Μανώλης Σαρρής

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο