Αναγνώστες

Από το Blogger.
Κυριακή 15 Αυγούστου 2010
ΟΦΗ και Εργοτέλης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 σε ένα φιλικό παιχνίδι που έδειξαν ότι το αντιμετώπισαν σαν αγγαρεία.


Πάντως αν ξεχώρισε μια ομάδα στο Παγκρήτιο Στάδιο, αυτή ήταν ο ΟΦΗ. Οι παίκτες του Γιάννη Χατζηνικολάουαντιμετώπισαν πιο σοβαρά το παιχνίδι και έδειξαν σοβαρότητα και πειθαρχία στο παιχνίδι τους ενώ για ακόμα μια φορά ήταν αισθητή η παρουσία ενός παίκτη που θα κάνει την διαφορά στην επίθεση.


Θετικά στοιχεία έδειξε ο Σλάβεν Στεπάνοβιτς και θα παραμείνει στο Ηράκλειο λίγες ημέρες ακόμα όπου και ο Χατζηνικολάου θα αποφασίσει για την τύχη του.
Με μόλις μία καλή φάση εκατέρωθεν και αυτή από στημένη φάση, πολλοί θα είναι αυτοί που θέλουν να το ξεχάσουν. Στο μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βερόν, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ και με την συμπήρωση ενός τετάρτου παιχνιδιού μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φραγκουλάκη, ο Βεζυρίδης έδιωξε σε κόρνερ. Αυτό ήταν ότι πιο αξιόλογο είχαν να δείξουν οι δύο ομάδες στο πρώτο ημιχρόνο.
Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα δεν άλλαξαν και πολύ ωστόσο αν και οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν πολλές αξιόλογες φάσεις στις δύο περιοχές έδειξαν μεγαλύτερη διάθεση.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Λεάλ έκανε το πλασέ με τον Μπαρτζώκα να διώχνει σε κόρνερ.
Ο ΟΦΗ “απάντησε “ στην ευκαιρία του Εργοτέλη, όταν στο56΄ ο Μανούσος έκανε το πλασέ με τον Καβουσάκη να διώχνει σε κόρνερ.
Η επόμενη καλή στιγμή στο παιχνίδι άνηκε στον ΟΦΗ. Μετά από 77΄αγώνα και λάθος του Καβουσάκη, ο Ζορμπάςέγινε αποδέκτης της μπάλας, έκανε το πλασέ με την μπάλα να περνάει άουτ. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο παιχνίδι.
ΟΦΗ: Βεζυρίδης, Ψωμάς, Μπερτίν, Πίτσος, Σταυρακάκης, Λιαπάκης, Στεπάνοβιτς (83΄Σκουτέλης), Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Αγρίτης, Βλόνταρτσικ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Καβουσάκης, Σασιασβίλι, Βίσιο, Αλεξόπουλος(88΄Σαρρής), Χιμπιγκερ (78 Κανδυλάκης), Τζούνιορ(70΄Μπουχαλάκης), Ρομάνο Φραγκουλάκης, Χρυσοφάκης, Καρέλης (55΄Βερπακόφσκις), Μπουντιμίρ

πηγη: www.athleticradio.gr

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο