Αναγνώστες

Από το Blogger.
Κυριακή 15 Αυγούστου 2010
Την άμεση ενίσχυση του ΟΦΗ στην γραμμή κρούσης της ομάδας ζήτησε ο Χατζηνικολάου που έμεινε ικανοποιημένος.

Στην άμεση ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του ΟΦΗ στάθηκε στις δηλώσεις του ο Γιάννης Χατζηνικολάου. Ο προπονητής του ΟΦΗ τόνισε ότι περιμένει νεότερα στην υπόθεση απόκτησης του Μαρκ Γκουεί που αποτελεί και εισήγηση του για την ενίσχυση της ομάδας «χρειαζόμαστε άμεσα ενίσχυση στην θέση του φορ.
Έχω κάνει γνωστές τις προτάσεις μου και έχω ζητήσει τον Γκουεί ή τον Ιωάννου. Με τον Γκουεί έχει γίνει μια επαφή και από ότι γνωρίζω οι διοικήσεις των δύο ομάδων βρίσκονται σε επαφή. Δεν ξέρω σε ποιο σημείο βρίσκονται και θα περιμένω να μάθω».

Παράλληλα εξέφρασε θετική άποψη για την εικόνα που παρουσίασε ο Σλάβεν Στεπάνοβιτς και τόνισε ότι ο Μαυροβούνιος θα παραμείνει στο Ηράκλειο για να πάρει μέρος και σε άλλες προπονήσεις πριν πάρει την τελική του απόφαση.

«Έμεινα ευχαριστημένος έστω και αν δεν είχε διάρκεια στην απόδοση του. Θα μείνει μαζί μας για λίγες ημέρες ακόμα και στην συνέχεια θα αποφασίσουμε. Θα πρέπει όμως να αποκτήσει διάρκεια στην απόδοση του. Όταν τον ρώτησα σε ποια θέση αγωνίζεται, μου είπε αριστερά και στον άξονα. Τον φέραμε για να δούμε στα πλάγια και εκεί αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο όπου πήγε καλύτερα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Χατζηνικολάου.

Όσον αφορά την εικόνα του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, δεν έκρυψε την ικανοποίηση του «πιστεύω ότι είχαμε πολύ καλή παρουσία σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Παρότι είμαστε πίσω από πλευράς ετοιμότητας από τον Εργοτέλη παρουσιαστήκαμε πειθαρχημένοι, κλείσαμε πίσω τους χώρους και δεν αφήσαμε τον Εργοτέλη να δημιουργήσει ευκαιρίες. Μάλιστα θα μπορούσαμε να πετύχουμε γκολ σε κάποια από τις αντεπιθέσεις αν δεν ήμασταν τόσο ενθουσιώδεις. Εκεί που θέλω να σταθώ είναι ότι αν υπάρχει διάθεση τότε θα εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι».

Τέλος απαντώντας στο σήριαλ Πόποβιτς πρόσθεσε ότι ο ΟΦΗ πρέπει να κοιτάξει αλλού για την ενίσχυση του σε αυτήν την θέση «έχει πολυκρατήσει το σήριαλ του Πόποβιτς. Ήδη χάσαμε έναν μήνα για να ασχολούμαστε με αυτήν την περίπτωση και πιστεύω ότι πρέπει να στραφούμε άλλου πλέον».

πηγη: www.athleticradio.gr

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο