Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 3 Αυγούστου 2010
Πηγη: athletic radio
Ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς μίλησε στο athleticradio.gr για την προετοιμασία του ΟΦΗ, τον στόχο της ανόδου αλλά και τον Ζντράβκο Πόποβιτς.




Ο Σέρβος αμυντικός μέσος αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφή του ΟΦΗ τον περασμένο Ιανουάριο και έγινε αμέσως ένα με την ομάδα. Δέθηκε από την πρώτη στιγμή με τον κόσμο και τον σύλλογο και για αυτόν τον λόγο δεν το σκέφτηκε ούτε λεπτό όταν του έγινε η πρόταση για να παραμείνει στο Ηράκλειο για έναν χρόνο ακόμα.

Ο "Ζέλι" όπως τον φωνάζουν οι συμπαίκτες του μιλώντας στο athleticradio.gr ξεκινάει την κουβέντα από την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ λέγοντας ότι "είμαι χαρούμενος που συμφώνησα με τον ΟΦΗ. Αυτός ήταν ο πρώτος μου στόχος από την αρχή και δεν σκέφτηκα καθόλου ότι μπορεί να φύγω από την ομάδα" δηλώνει χαρακτηριστικά ο πρώην μέσος της Καβάλας.
Όσο για το τι έχει καταλάβει ότι σημαίνει ο ΟΦΗ προσθέτει ότι "είδα και διαπίστωσα ότι ο ΟΦΗ είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Έχει τους καλύτερους φιλάθλους από κάθε άλλη ομάδα και πρέπει να πετύχουμε για να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει".

Ο Κάλαϊτζιτς συνεχίζοντας αναφέρεται στην περσινή περίοδο και την απώλεια της ανόδου... "Όταν θες να πετύχεις κάτι πρέπει να έχει συνεχώς θετικά αποτελέσματα.Πληρώσαμε το γεγονός ότι δεν συνεχίσαμε να έχουμε καλά αποτελέσματα και στα πλέι-οφ εν αντιθέσει με την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος"

Κάνοντας τον απολογισμό του για ότι συνέβη σε αυτά τα έξι παιχνίδια τονίζει ότι "σίγουρα οι διαιτητές έπαιξαν καθοριστικό ρόλο αλλά και εμείς έχουμε ευθύνη ότι ο ΟΦΗ δεν πήρε την άνοδο για την Σούπερ Λίγκα".

"Να μην μας αμφισβητήσει κανένας"
Μιλώντας για τη νέα χρονιά τονίζει ότι σημασία έχει η πίστη για την επίτευξη του στόχου. "Είμαστε το φαβορί για την άνοδο. Πρέπει να το πιστέψουμε πραγματικά και να μην δώσουμε σε κάνεναν το δικαίωμα να μας αμφισβητήσει. Να αποδεικνύουμε συνεχώς ότι εμείς είμαστε η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα" είναι τα λόγια του ξανθομάλλη μέσου.

Όσον αφορά τα σημεία που πρέπει να προσέξει ο ΟΦΗ στο νέο πρωτάθλημα, ο Σέρβος λέει την λέξη-κλειδί "Γεντί Κουλέ"... "Είναι σημαντικό να μην χάσουμε βαθμούς στο Ηράκλειο και το γήπεδο μας. Παράλληλα να μπροέσουμε να κερδίσουμε εκτός έδρας όσο πιο πολλά παιχνίδια γίνεται. Γνωρίζουμε ότι θα έρθουν στο Ηράκλειο ομάδες που θα παίξουν αμυντικά και για να μην χάσουν. Εντός πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και εκτός να πάρουμε όσο πιο πολλά γίνεται".

Η προετοιμασία του ΟΦΗ βρίσκεται σε εξέλιξη και ο Κάλαϊτζιτς στέκεται στο κλίμα που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας "όλα πηγαίνουν καλά και είναι σημαντικό ότι δεν έχουν παρουσιαστεί προβλήματα τραυματισμών. Μέχρι τώρα μου έχει κάνει εντύπωση και είναι πολύ καλό το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. Όλοι είμαστε μια οικογένεια και ένα όλοι μαζί".

Ακόμα, σχολιάζοντας το παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα στέκεται στην προσπάθεια για συνεχή βελτίωση "δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να υπάρχει συνεχής βελτίωση. Πρέπει να προσπαθούμε συνεχώς για να γινόμαστε καλύτεροι".

Ο ίδιος έχει παρτενέρ στην μεσαία γραμμή τους Λιαπάκη-Βερόν όπου πλέκει το εγκώμιο τους "είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Πιστεύω ότι θα βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα. Εξάλλου είναι καλό για τον ΟΦΗ που έχει στις τάξεις του τόσους καλούς παίκτες".
Τέλος, στέλνει το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους του ΟΦΗ... "Ότι και να πω είναι λίγο. Ο κόσμος μας αποτελεί τον 12ο παίκτη σε κάθε παιχνίδι, μέσα και έξω από την Κρήτη. Εύχομαι να μπορέσουμε στο τέλος της χρονιάς να τους κάνουμε να πανηγυρίσουν και να τους δίνουμε συνέχεια χαρές με συνεχόμενες νίκες".
Και βέβαια η συζήτηση δεν μπορούσε να μην πάει στον "κολλητό" του Ζντράβκο Πόποβιτς: "Ο "Πόπο" δεν λείπει μόνο από εμένα αλλά από όλη την ομάδα. Ελπίζω ότι θα έρθει γιατί είναι κάτι που το θέλει ο ίδιος πάρα πολύ. Μιλάω συνεχώς μαζί του αλλά το τι θα γίνει αφορά μόνο εκείνον και την ομάδα".

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο