Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 3 Αυγούστου 2010
Πηγη : Athetic Radio
Mε αρκετές εσωτερικές κόντρες και πολύ... ποδοβόλει η απογευματινή προπόνηση ήταν πιο χαλαρή για τους παίκτες του ΟΦΗ.


Με την προετοιμασία του ΟΦΗ να συνεχίζεται με... δυνατές προπονήσεις τα πρωινά, ο Γιάννης Χατζηνικολάου έδωσε την δυνατότητα στους ποδοσφαιριστές του να... ξεφύγουν κάπως από την σκληρή προετοιμασία.
Αφού οι παίκτες χωρίστηκαν σε ομάδες ακολούθησε... μάχη στον αγωνιστικό χώρο. Η μια ομάδα αποτελούνταν από τους Ζορμπά, Νύκταρη, Μπερτίν, Χαριτωνίδη και αντίπαλος τους ήταν η ομάδα των Μονιάκη, Βλόνταρτσικ, Αμπράμοβιτς, Κάλαϊτζιτς. Σε αυτό το ζευγάρι... σταρ ήταν ο Αϊτινός αμυντικός! Με τις φωνές του και το πάθος του τράβηξε τα βλέμματα όλων των συμπαικτών του αλλά και του Γιάννη Χατζηνικολάου. Τελικά νικητές αναδείχθηκαν οι δεύτεροι που πανηγύρισαν έξαλλα τη νίκη τους.

Στο άλλο ζευγάρι αντίπαλοι ήταν η ομάδα των Χαραλαμπάκη, Πίτσου, Σταυρακάκη, Λιαπάκη και αυτή των Κιάσσου, Ψωμά, Αγρίτη, Μανούσου ενώ το τελευταίο αντίπαλο ήταν το ζευγάρι των Βερόν, Μπρόκου, Μπαρτζώκα, Κοκκινάκη με τους Βεζυρίδη, Σκουτέλη, Ξενοδόχοφ αλλά και του Ανδρέα Σκέντζου που συμμετείχε.

Εκτός Μπούρμπος - Ζαχαράκης
Στην απογευματινή προπόνηση δεν πήρε μέρος ο Πλάτων Καρακατσάνης που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα αλλά και οι Μπούρμπος - Ζαχαράκης που προτιμήθηκε να μείνουν εκτός για προληπτικούς λόγους.

Ο Μπούρμπος επειδή αισθανόταν ενοχλήσεις στην γάμπα που ίσως να τον κρατήσουν και εκτός του φιλικού αγώνα με την Ηλιούπολη ενώ ο Χανιώτης αμυντικός αισθάνεται ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.


Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο