Αναγνώστες

Από το Blogger.
Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Ο δίαυλος επικοινωνίας που έχει ανοίξει ο ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό, φαίνεται πως εκτός από τους Σοϊλέδη, Βασιλόγιαννη περιλαμβάνει και τον Γιώργο Νικλητσιώτη.

Η περσινή επιτυχημένη συνεργασία των δύο πλευρών με τον δανεισμό του Γιώργου Κατσικογιάννη στην ομάδα της Κρήτης, είναι πιθανό να συνεχιστεί και φέτος με σαφώς μεγαλύτερες προεκτάσεις. Οπως σας έχει ενημερώσει το dokari, οι Σοϊλέδης, Βασιλόγιαννης "παίζουν" έντονα για να φορέσουν τη φανέλα των Κρητικών, ενώ σήμερα προστέθηκε στη λίστα και ο Νικλητσιώτης.
Ο ΟΦΗ μιλάει με την ομάδα του Πειραιαά μέσω του πρώην προέδρου του Γιάννη Κουράκη και με το πέρας του Σαββατοκύριακου θα υπάρξουν εξελίξεις σε αυτά τα ζητήματα.
Στη σημερινή προπόνηση πήρε και πάλι μέρος ο Μαυροβούνιος Σλάβεν Στεπάνοβιτς, ο οποίος αύριο θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο. Στο θέμα του Ζντράβκο Πόποβιτς, όλα είναι ανοιχτά. Ο Κροάτης μέσος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ, αλλά τα πάντα θα εξαρτηθούν από το αν οι Κρητικοί θα συμφωνήσουν με την πρόταση του Ατρόμητου που αξιώνει 100.000 ευρώ εφόσον ο ΟΦΗ εξασφαλίσει την επιστροφή του στη Σούπερ Λίγκα την επόμενη χρονιά.
dokari.gr

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο