Αναγνώστες

Από το Blogger.
Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Ο γόρδιος δεσμός λύνεται με σωτήρια παρέμβαση από το Περιστέρι. Ο Ζντράβκο Πόποβιτς είναι προ των πυλών της νέας επιστροφής του στον ΟΦΗ ύστερα από τη ρελάνς του Ατρόμητου, αλλά και τη συμφωνία των Κρητικών με τον ατζέντη του Κροάτη.
Χθες το μεσημέρι ο τεχνικός διευθυντής των Αθηναίων, Γιάννης Αγγελόπουλος, πήρε τηλέφωνο τον Νίκο Μαχλά και υπέβαλε μια πρόταση, η οποία βολεύει άπαντες: Ο ΟΦΗ θα πάρει τώρα τον Πόποβιτς ξανά με δανεισμό και εφόσον του χρόνου κερδίσει την άνοδο στη Super League, θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 100.000 ευρώ. Κοινώς, ο Ατρόμητος θα «ξεφορτωθεί» το «βαρύ» συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, ενώ ο ΟΦΗ θα ενισχυθεί τα μέγιστα αγωνιστικά και δεν θα χρειαστεί να πληρώσει «εδώ και τώρα», κάτι βολικό με δεδομένη την έλλειψη ρευστότητας.

«Πρώτη» για Στεπάνοβιτς
Στο μεταξύ, χθες το απόγευμα αφίχθηκε στο Ηράκλειο ο Σλάβεν Στεπάνοβιτς. Ο Μαυροβούνιος ξεκίνησε να δοκιμάζεται από τον Γιάννη Χατζηνικολάου, ενώ σημαντικό κρας τεστ αποτελεί το αυριανό πολύ δυνατό φιλικό κόντρα στον Εργοτέλη. Στο ίδιο ματς θα τσεκαριστεί και ο στόπερ Δημήτρης Ραπτάκης, ο οποίος υπέγραψε προ μηνός στον Πανθρακικό, αλλά αποχώρησε, ενώ για την επόμενη εβδομάδα πάει η δοκιμή του Γιακούμπου.
Φουλάρει και για φορ
Πέραν του ανοιχτού μετώπου για το αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής, στον ΟΦΗ φουλάρουν και για στράικερ. Χθες επικυρώθηκε το «διαζύγιο» με τον Αμπράμοβιτς και πλέον οι Κρητικοί θα επιδιώξουν να εντείνουν τις επαφές τους με τον Εθνικό Αστέρα για τον Γκουεΐ και με την ΑΕΚ για τον Παυλή, ενώ πάντα υπάρχει η ανοιχτή γραμμή με τον πρώην φορ του Εθνικού, Ροντρίγκο.
Περί των δανεισμών
Σε ό,τι αφορά τους δανεισμούς από τον Ολυμπιακό, οι ισορροπίες είναι λεπτές. Αφενός η υπόθεση του Σοϊλέδη εξαρτάται από το τι μέλλει γενέσθαι με τον Πόποβιτς (το έτερο όνομα είναι αυτό του δεξιού χαφ Βασιλόγιαννη), αφετέρου οι ίδιοι οι Πειραιώτες θα αποφασίσουν οριστικά στις αρχές της νέας εβδομάδας ύστερα από τις εισηγήσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε.
* Για όλες τις εξελίξεις, αλλά και εκκρεμότητες συζήτησαν επί μακρόν χθες ο νυν με τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ. Οι Νίκος Μαχλάς και Γιάννης Κουράκης μίλησαν αφενός για την επικείμενη κρίσιμη εκδίκαση στο CAS, αφετέρου για τα διοικητικά.
Πηγη: SentraGoal

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο