Αναγνώστες

Από το Blogger.
Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010
Σε ασκήσεις με μπάλα, σουτ στους τερματοφύλακες και δίτερμα με περιοριστικούς όρους αφιερώθηκε η σημερινή προπόνηση των παικτών του ΟΦΗ που έγινε στο αθλητικό κέντρο.
Στη σημερινή προπόνηση πήραν μέρος τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΟΦΗ οι Γκουέϊ και Ουκάρ.
ΤΟΥΣ δύο παίκτες υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο ο Παύλος Αδάμος και στη συνέχεια πήγαν στο αθλητικό κέντρο για να ενταχθούν στο προπονητικό πρόγραμμα του Γιάννη Χατζηνικολάου.
Ο τεχνικός του ΟΦΗ χώρισε τους παίκτες του σε δύο ομάδες αρχικά έκαναν σουτ στους τερματοφύλακες και στη συνέχεια έπαιξαν δίτερμα.
ΤΟ δίτερμα έγινε πε περιοριστικούς όρους.
Η παρουσία των νέων παικτών του ΟΦΗ έφερε 100 περίπου φίλους της ομάδας σήμερα στο αθλητικό κέντρο που παρακολούθησαν την προπόνηση.
-Ο Βερόν δεν πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση. Εχει ενοχλήσεις στη γάμπα γιατί δέχθηκε κλωτσιά και έχει αιμάτωμα. Ο μέσος του ΟΦΗ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα που περιελάμβανε τρέξιμο, ασκήσεις με μπάλα και έκανε θεραπεία.
ΕΠΙΣΗΣ οι Κάλαϊτζιτις (έχει διάστρεμμα), Κοκκινάκης (έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς) συνεχίζουν να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και να κάνουν θεραπεία.
-Ο Σοίλέδης πήρε άδεια και πήγε στην Αθήνα για να μαζέψει τα προσωπικά του πράγματα και σήμερα το βράδυ επιστρέφει στο Ηράκλειο.
-ΑΥΡΙΟ το πρόγραμμα του κ. Γιάννη Χατζηνικολάου προβλέπει δύο προπονήσεις.
-ΤΑ νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΟΦΗ οι Γκουέϊ και Ουκάρ μετά την άφιξη τους στο Ηράκλειο δήλωσαν: Ηλθαμε σε μια μεγάλη ομάδα. Γνωρίζουμε την ιστορία της. Ηλθαμε να την βοηθήσουμε να επιστρέψει στη super league . Ξέρουμε την Β εθνική, έχει πολλές δυσκολίες. Όμως η δική μας απόδοση είναι αυτή που μπορεί να τις ξεπεράσει και να κάνει εύκολο το έργο μας. 
www.ofi.gr

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο