Αναγνώστες

Από το Blogger.
Κυριακή 8 Αυγούστου 2010
Πηγη: Athletic Radio

Στην Ελλάδα θα βρίσκεται μέσα στις επόμενες ημέρες ο Σαΐμπου Γιακούμπου όπου θα πάρει μέρος στις προπονήσεις του ΟΦΗ.

Ο Γκανέζος επιθετικός βρίσκεται στη Νιγηρία όπου κατάφερε να πάρει βίζα για να έρθει στην Ελλάδα και παρά το ενδιαφέρον των Τρικάλων, ο ίδιος δίνει προβάδισμα στον ΟΦΗ ώστε να συνεχίσει την καριέρα του.


Όπως έχουμε αναφέρει στο παρελθόν, ο Γιάννης Χατζηνικολάου έχει συγκεντρώσει αρκετές πληροφορίες για την αξία του Σαΐμπου Γιακούμπου ωστόσο επιθυμεί να τον δει από κοντά προκειμένου να έχει ολοκληρωμένη άποψη. Ο έγχρωμος φορ θα βρίσκεται στην χώρα μας μέσα στην εβδομάδα και αναμένεται να αγωνιστεί στο φιλικό του ερχόμενου Σαββάτου απέναντι στον Εργοτέλη.

Τι παίζει με Ιωάννου - Γκουέι
Όσο παραμένει άλυτο το επιθετικό πρόβλημα στον ΟΦΗ, τόσο αυξάνεται η ανάγκη για να μπορέσει ο ΟΦΗ να αποκτήσει επιθετικό. Την Κυριακή ήρθαν στο φως της δημοσιότητας δύο νέα ονόματα για την επίθεση της ομάδας. Πρόκειται για τους Ηλία Ιωάννου και Μάρκ Γκουέι ωστόσο περισσότερο "παίζει" η περίπτωση του Ιβοριανού επιθετικού. 

Για την παραχώρηση του Έλληνα επιθετικού, η Καβάλααξιώνει ένα σεβαστό ποσό για να τον παραχωρήσει ενώ όσον αφορά τον Γκουέι έχει γίνει μια διερευνητική επαφή με τον Εθνικό Αστέρα.

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο