Αναγνώστες

Από το Blogger.
Κυριακή 8 Αυγούστου 2010
Πηγη: athletic radio

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του στο πρώτο μέρος ενώ μίλησε και για τον Ρόβα.


Ο τεχνικός του ΟΦΗ στάθηκε στην εμφάνιση της ομάδας κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου όπου παρουσιάστηκε καλύτερος σε σχέση με το δεύτερο μέρος:"Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί και δεν δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο μας να αντιδράσει και να φτάσει στην περιοχή μας. Βάσει των ευκαιριών που δημιουργήσαμε δικαιούμασταν τουλάχιστον ένα γκολ" ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Γιάννη Χατζηνικολάου.

Στην συνέχεια μιλώντας για το δεύτερο μέρος πρόσθεσε"όσο περνούσε η ώρα θα έλεγα ότι στο τελευταίο μισάωρο μείναμε από δυνάμεις. Κάτι που είναι απολύτως φυσιολογικό βάσει και της περιόδου που βρισκόμαστε".
Τέλος αναφέρθηκε και στο ντεμπούτο του Βασίλη Ρόβα με την φανέλα του ΟΦΗ όπου τόνισε ότι "είναι πίσω από πλευράς τακτικής όμως πιστεύω ότι θα βρει τον ρυθμό του στην συνέχεια".
Νταλακούρας: "Μέσα στην τριάδα ο ΟΦΗ"
Ο τεχνικός του Παναιτωλικού Γιάννης Νταλακούρας από την πλευρά του δήλωσε: "Νομίζω για την εποχή που βρισκόμαστε έγινε ένα καλό ματς. Στο Α μέρος είχαμε ένα δυνατό παιχνίδι. Για μας τους προπονητές είναι πιο σημαντικό να βγάλουν οι παίκτες στο γήπεδο αυτά που δουλεύουμε στη προπόνηση. Η δική μου η ομάδα έβγαλε στον αγωνιστικό χώρο αυτά που ήθελα. Ο ΟΦΗ είχε θετική παρουσία. Στο Β μέρος πήγαμε καλύτερα και νομίζω ότι δικαιολογημένα κερδίσαμε. Και τις δύο ομάδες περιμένει ένας δυνατός χειμώνας. Από καρδιάς εύχομαι στο Γιάννη Χατζηνικολάου να πετύχει στο έργο που έχει αναλάβει γιατί θα είναι προς όφελος του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και φυσικά του ΟΦΗ. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό συνάδελφο και η ομάδα του έχει πολλές δυνατότητες. Πιστεύω ότι ο ΟΦΗ έχει τις δυνατότητες για να βρίσκεται μέσα στις πρώτες δύο με τρεις ομάδες της βαθμολογίας".

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο