Αναγνώστες

Από το Blogger.
Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Όπως πρώτοι μεταδώσαμε , παρελθόν θα αποτελέσει απο την ομαδα ο Ντομαγκόι Αμπράμοβιτς καθώς δεν έχει αποδόση τα αναμενώμενα.



Ο Αμπράμοβιτς δεν έχει πείσει μέχρι τώρα με τις εμφανίσεις του και πολύ περισσότερο με την αγωνιστική του συμπεριφορά στις προπονήσεις. Η άφιξη του Νίκου Μαχλά στο Καρπενήσι επίσπευσε τις διαδικασίες για την αποχώρηση του 29χρονου επιθετικού που μέχρι την Κυριακή αναμένεται να αποτελέσει και τυπικά παρελθόν από τον ΟΦΗ.

Ροντρίγκο ο βασικός υποψήφιος
Σύμφωνα με τον athleticradio.gr βασικός υποψήφιος του Κροάτη για να πλαισιώσει τον Βλόνταρτσικ, πρώτος είναι ο Ροντρίγκο. Ο Βραζιλιάνος που αποτέλεσε τον πρώτο σκόρερ του Εθνικού στο φετινό πρωτάθλημα πετυχαίνοντας 12 γκολ είναι ο πρώτος υποψήφιος χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι υπάρχουν και άλλοι μεταγραφικοί στόχοι.

Στον ΟΦΗ κρατούν μυστικότητα σε ότι έχει να κάνει με άλλους υποψήφιους δίχως να αποκλειστούν ονόματα - εκπλήξεις,

Έπονται εξελίξεις Πόποβιτς
Από εκεί και πέρα επειδή είναι φυσιολογικό ότι έχει κουράσει τους πάντες το θέμα του Πόποβιτς, είναι θετικό σημάδι το γεγονός ότι υπάρχει επαναπροσέγγιση μεταξύ των δύο πλευρών και πλέον αναμένονται εξελίξεις μέσα στις επόμενες ημέρες.

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο