Αναγνώστες

Από το Blogger.
Σάββατο 7 Αυγούστου 2010
Πηγη: Athletic Radio
Παρά την ήττα με 1-0 ο ΟΦΗ είχε σημάδια βελτίωσης, έκανε ευκαιρίες και έδειξε πως σίγουρα χρειάζεται έναν επιθετικό.

Εμφανώς καλύτερος από τα δύο προηγούμενα παιχνίδια ήταν ο ΟΦΗ, ο οποίος παρά την ήττα με τον Παναιτωλικό, σκορ που είναι πλασματικό με βάση την εικόνα και τον δύο ομάδων, ο ΟΦΗ παρουσίασε ένα καλό πρόσωπο κυρίως στο πρώτο μέρος και δείχνει πως βαδίζει σε καλό δρόμο.



Kαλύτερα μπήκε στο παιχνίδι ο ΟΦΗ και στο 5΄ δημιούργησε την πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι όταν το  σουτ του Βλόνταρτσικ κόντραρε στους αμυντικούς της ομάδας του Παναιτωλικού και έτσι πέρασε ο κίνδυνος για την ομάδα του Αγρινίου. Στο αμέσως επόμενο λεπτό οΚιάσσος έκανε το σουτ  η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ

Η πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα του Αγρινίουπραγματοποιήθηκε με την συμπλήρωση 23΄ αγώνα . Μετά από αδράνεια στην άμυνα του ΟΦΗ, ο Πασσάς βγήκε τετ-α-τετ, έκανε το πλασέ με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Στο 28΄Ο Βλόνταρτσικ πέρασε ωραία τον Μπελεβώνη, έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ.

Στο 40΄ το σουτ του Καούνου δεν ανησύχησε τονΒεζυρίδη καθώς η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 44΄ το σουτ του Αγρίτη απέκρουσε ο Τζενάμο, στην συνέχεια της φάσης ο Βλόνταρτσικ από κοντά έκανε το πλασέ όμως και πάλι ο τερματοφύλακας της ομάδας τουΑγρινίου βγαίνει "νικητής". Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή για το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη οι «κυανοκίτρινοι» στην δεύτερη τους καλή στιγμή στο παιχνίδι άνοιξαν το σκορ. Στο 50΄μετά από λάθος στην άμυνα του ΟΦΗ, ο Θεοδωρίδης έγινε αποδέκτης της μπάλας, πέρασε τον Μπαρτζώκα και δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.

Στο 54΄ ο σκόρερ της ομάδας του Αγρινίου έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Στο 62΄ ο νεοεισελθών στο παιχνίδι Αμπράμοβιτς  βγήκε τετ-α-τετ με τον Μπαμπανιώτη, όμως  ο Κροάτης έχασε μοναδική ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.. Στην αντεπίθεση μετά από σέντρα του Θεοδωρίδη ο Γκούρμαέκανε την κεφαλιά με την μπάλα να "γλύφει" το οριζόντιο δοκάρι και να περνάει άουτ.

Στο 66΄το σουτ του Μανούσου είχε πορεία προς τα δίχτυα, ωστόσο ο Τζεγκουέλε πρόλαβε και έδιωξε την μπάλα πάνω στη γραμμή. Ο ΟΦΗ έδειχνε να έχει αργές επιστροφές και μετά από νέα αντεπίθεση τουΠαναιτωλικού ο Μόρετς από θέση τετ-α-τετ έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 69΄μετά από εκτέλεση κόρνερ από τον Αγρίτη, οΚοκκινάκης έκανε το πλασέ με τον Μπαμπανιώτη να αποκρούει .

Στο 88΄ ο Μπαρτζώκας βγήκε έγκαιρα από την εστία του και πρόλαβε τον Γκούρμα πριν αυτός γίνει επικίνδυνος. 


OΦΗ
: Βεζυρίδης(46΄Μπαρτζώκας), Σταυρακάκης (76΄Χαραλαμπάκης), Πίτσος(73΄Μονιάκης), Ψωμάς, Μπερτίν, Ρόβας(46΄Βερόν), Κάλαϊτζιτς, Κιάσσος(53΄Μανούσος), Ζορμπάς(46΄Κοκκινάκης), Αγρίτης, Βλόνταρτσικ

Παναιτωλικός: Τζενάμο, Μπελεβώνης, Κούσας, Αναστασιάδης, Μπόλιας, Γκουνγκελ, Μόρετς, Θεοδωρίδης, Μπαϊκαρα, Πασσάς, Καούνος 

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο