Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010
Κλήρωση Κυπέλλου Ελλάδος για τις Κρητικές ομάδες...
Ο  Ο.Φ.Η. θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στην 2η φάση του κυπέλλου και εκεί θα αντιμετωπίσει την Χερσόνησο στην Χερσόνησο , στην συνέχεια αν καταφέρει να προκριθεί θα περάσει αμέσως στην 4η φάση του κυπέλλου και θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Βόλου στο Ηράκλειο.


Η Χερσόνησος πέρασε την 1η φάση χωρίς αγώνα , όμως στην 2η φάση θα έχει δύσκολο έργο διότι αντιμετωπίζει στην έδρα της τον Ο.Φ.Η. , αν καταφέρει να επικρατήσει και να προκριθεί θα παίξει στην 4η φάση με τον Ολυμπιακό Βόλου στην Έδρα της.
Ο ΑΟΧ θα ξεκινήσει απ' την 1η φάση όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ,εκτός έδρας και αν καταφέρει να προκριθεί στην 2η φάση θα αντιμετωπίσει στην έδρα του τον ΕΘΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ , αν επιβληθεί και του ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ θα περάσει αμέσως στην 4η φάση όπου θα αντιμετωπίσει την ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ στην εδρα του.
Ο Πλατανιάς ξεκινάει και αυτός απ' την 1η φάση όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΕΘΝΙΚΟ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ και αν καταφέρει να προκριθεί θα αντιμετωπίσει την ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ στην έδρα του στα πλαίσια της 2η φάσης , αν καταφέρει να ξεπεράσει και το εμπόδιο της ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ τότε θα έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα διότι θα 
αντιμετωπίσει στο Μαλεμε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.
Ο Εργοτέλης στάθηκε περισσότερο άτυχος αφού το πιο πιθανό είναι να πάει στην Ήπειρο για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννενα. Η ομάδα του Ντεμόλ θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Οδυσσέας Αναγέννησης - Μακεδονικός. Όποια ομάδα προκριθεί από αυτό το ζευγάρι θα υποδεχτεί τον ΠΑΣ Γιάννενα που με την σειρά του στην συνέχεια θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Εργοτέλη

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο