Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

O Χρ. Μπούρμπος μίλησε στον Αthletic Radio 104,2 για την νέα χρονιά που ευελπιστεί να βρει τον ΟΦΗ στην superlegue.

O Xρήστος Μπούρμπος φιλοξενήθηκε στον Athletic Radio 104,2 και στην εκπομπή Ανατροπή και Πέναλτι με τον Νίκο Μαρκάκη όπου και μίλησε για όλους και για όλα γύρω από τον ΟΦΗ



Για την προετοιμασία
Ξέρουμε πως η χρονιά ξεκινά με μεγάλες προσδοκίες. Δουλέψαμε σκληρά, ειδικά στην φυσική κατάσταση. Θεωρώ πως έχουμε δουλέψει σωστά και τα αποτελέσματα θα φανούν μέσα στο γήπεδο. Σίγουρα μια προετοιμασία για ένα ποδοσφαιριστή είναι σημαντική. Θεωρώ ότι βοηθά πολύ ένα αθλητή. Είναι το Α και Ω μέσα στη χρονιά, έχουμε αρκετό χρόνο, ακόμα για να βρεθούμε μεταξύ μας. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά μέχρι στιγμής.

Για τα φιλικά
 Άσχετα με τα αποτελέσματα έχουμε δουλέψει σκληρά. Ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Έχουμε και χρόνο για να βελτιωθούμε. Σρα επόμενα φιλικά θα είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι.

Για το υλικό στην ομάδα
Έχουμε ενισχυθεί σημαντικά. Έχουν έρθει αξιόλογοι και φιλόδοξοι ποδοσφαιριστές.  Από εκεί και πέρα αν ενισχυθεί η ομάδα είναι θέμα προπονητή. Πάντως και το μέχρι στιγμής υλικό είναι υλικό superleague.

Για τον εαυτό του και για την παραμονή του στην ομάδα
Πέρσι ήταν μια δύσκολη χρονιά για εμένα . Φέτος που ξεκινάω και προετοιμασία με την ομάδα, υπάρχουν και πιο πολλές απαιτήσεις. Αυτό που με έπεισε να μείνω, εκτός από την αγάπη του κόσμου, ένιωθα και υποχρέωση να βοηθήσω την ομάδα να ανέβει. Αυτό είναι ένα κίνητρο για μένα.

Για το νέο πρωτάθλημα 
Υπάρχουν αξιόλογες ομάδες αλλά πρέπει να κοιτάμε τον εαυτό μας. Έχουμε ένα από τα καλύτερα υλικά για Β΄Εθνική. Πέρσι στο δεύτερο γύρο η ομάδα τα πήγε καλά. Πολλά χάθηκαν στο α΄γύρο. Το ξεκίνημα του πρωταθλήματος είναι πολύ βασικό. Τα πρώτα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά. Αν δούμε ότι η Κέρκυρα πέρσι ανέβηκε από τον πρώτο γύρο πρέπει να πάρουμε παράδειγμα. 

Για το γεγονός πως πέρσι τον είδαμε να αγωνίζεται σε πολλές θέσεις
Η αλήθεια είναι πως για έναν προπονητή είναι καλό να μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα παίκτη σε πολλές θέσεις αλλά είναι και λίγο κακό για τον παίκτη καθώς δεν μπορεί να έχει διάρκεια. Η θέση που προτιμώ να παίζω είναι δεξί μπακ.



Πηγη: Athletic Radio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο