Αναγνώστες

Από το Blogger.
Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Με τον κόσμο στο πλευρό του καθώς αναμένονται πάνω από 5.000 φίλαθλοι, ο ΟΦΗ πάει για το 2Χ2 απέναντι στην Καλλιθέα.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης με την Καλλιθέα πάνε πολύ καλύτερα σε σχέση με την προηγούμενη αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας και αναμένεται να βρίσκονται στο "Γεντί Κουλέ" χιλιάδες φίλαθλοι που θα αποτελέσουν τον 12ο παίκτη του ΟΦΗ.

Η αναμέτρηση με την αθηναϊκή ομάδα δεν θα είναι καθόλου εύκολη καθώς οι παίκτες του Στάθη Σταθόπουλου θα θελήσουν να παίξουν με αντεπιθέσεις προκειμένου να πάρουν ότι καλύτερο. Εξάλλου, ήταν κάτι που είχε σταθεί και ο Χατζηνικολάου στις δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου της Πέμπτης.

Όπως φαίνεται, ο Σερραίος τεχνικός ετοιμάζει αλλαγές σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα ενώ έκπληξη αποτελεί το γεγονός ότι εκτός αποστολής έμεινε ο Νικλητσιώτης που φαινόταν ότι διεκδικούσε θέση βασικού.

Όπως φαίνεται, ο ΟΦΗ θα παραταχθεί με σύστημα 4-2-3-1 με τον Βεζυρίδη κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα θα είναι ο Σταυρακάκης, αριστερά ο Μονιάκης ενώ οι Ψωμάς - Μπερτίν θα αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στην μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Κάλαϊτζιτς - Λιαπάκης με τον Κιάσσο μπροστά τους έχοντας ελεύθερο ρόλο ενώ στα δύο άκρα θα παίξουν, δεξιά ο Αγρίτης και αριστερά ο Γιακούμπου με τον Γκουεί στην θέση του "φουνταριστού".

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ:

Βεζυρίδης, Ξενοδόχωφ, Μπερτίν, Κάλαϊτζιτς, Ψωμάς, Βλόνταρτσικ, Αγρίτης, Ζορμπάς, Σταυρακάκης, Κιάσος, Κοκκινάκης, Μανούσος, Μονιάκης, Λιαπάκης, Μπούρμπος, Σοϊλέδης, Γκουέϊ, Γιακούμπου.


πηγη: www.athleticradio.gr

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο