Αναγνώστες

Από το Blogger.
Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010
Ανοικτά άφησε τα πάντα ο Χατζηνικολάου εν όψει του αγώνα με την Καλλιθέα δείχνοντας ότι δεν έχει καταλήξει στην 11αδα.

Πριν την έναρξη της προπόνησης, πραγματοποιήθηκε και ο καθιερωμένος αγιασμός που όπως αποδεικνύεται είναι απαραίτητος λόγω των συνεχόμενων τραυματισμών που πλήττουν τον ΟΦΗ.


Παρόντες ήταν όλα τα μέλη της διοίκησης του ΟΦΗ και βέβαια ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Μαχλάς, ο αντιπρόεδρος Βασίλης Ξημέρης ακόμα οι Αντώνης Κουτάντος, Χρήστος Μιχαλόπουλος, Ανδρέας Μανουσάκης, Γιώργος Αμπαρτζάκης, Νίκος Τσακαλάκης.

Κλειστά τα χαρτιά από τον ΧατζηνικολάουΌσον αφορά τα πλάνα του Γιάννη Χατζηνικολάου εν όψει του αγώνα με την Καλλιθέα, ο τεχνικός του ΟΦΗ δεν έδειξε τι σκέφτεται για την κυριακάτικη αναμέτρηση.

Αξίζει, πρώτα να αναφέρουμε ότι η αποχώρηση του Αγρίτη δεν εμπνέει ανησυχία και ο 29χρονος μεσοεπιθετικός θα αγωνιστεί κανονικά απέναντι στην Καλλιθέα.

Από εκεί και πέρα, σίγουρος είναι ο Βεζυρίδης και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο που θα αποτελείται από τους Ψωμά-Μπερτίν. Σίγουρα πιθανότατα, θα ξεκινήσει ο Μονιάκης αντί του τραυματία Πίτσου ενώ δεξιά διεκδικούν την θέση Μπούρμπος - Σταυρακάκης.

Στην μεσαία γραμμή σίγουρη είναι η θέση των Κάλαϊτζιτς - Λιαπάκη ενώ δεν αποκλείεται να δούμε βασικό το Νικλητσιώτη. Από εκεί και πέρα όλα είναι ανοικτά δίχως να έχει ξεκαθαρίσει κάτι πέραν των Αγρίτη, Γκουεί.

πηγή:athleticradio.gr

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο