Αναγνώστες

Από το Blogger.
Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010
Ο ΟΦΗ άφησε γρήγορα τους πρώτους βαθμούς στο Ηράκλειο και το 0-0 με την Καλλιθέα τον αφήνει πίσω νωρίς.

Οι πρώτοι χαμένοι βαθμοί στο "Γεντί Κουλέ" είναι γεγονός. Ενώ στην αρχή της χρονιάς άπαντες στον ΟΦΗ είχαν στόχο να μην χαθεί ούτε βαθμός στο Ηράκλειο, η πρώτη απώλεια ήρθε μόλις στην τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος με το 0-0 στο ματς με την Καλλιθέα.

Και πολύ περισσότερο είναι κρίμα για τους 6.000 φιλάθλους του ΟΦΗ που βρέθηκαν στο γήπεδο και οι οποίοι "ξενέρωσαν" φεύγοντας απογοητευμένοι από το "Γεντί Κουλέ". Ο ΟΦΗ που μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και ενώ σε όλο το πρώτο ημίχρονο ήταν κυρίαρχος δεν κατάφερε να πάρει το προβάδισμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ έχασε... χρόνο και άργησε να ξυπνήσει. Ο Χατζηνικολάου πέρασε στο παιχνίδι τους Μανούσο, Βλόνταρτσικ και Μπούρμπο με τον τελευταίο να αλλάζει θέσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να προσπαθεί να κάνει πιο επιθετικό τον ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ άφησε 40 ολόκληρα λεπτά και στα τελευταία 5 λεπτά άφησε την τύχη να τον.... παρατήσει. Μέσα σε τρία λεπτά ο ΟΦΗ έχασε μοναδικές ευκαιρίες με τους Μπούρμπο, Βλόνταρτσικ και Μανούσο με αποτέλεσμα να μείνει το 0-0, αποτέλεσμα που χτυπάει καμπανάκι για την συνέχεια και ενώ σε τρεις αγωνιστικές μετράει μια ισοπαλία και μια ήττα.


athleticradio.gr

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο