Αναγνώστες

Από το Blogger.
Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Το athleticradio.gr ξεχωρίζει τα σημαντικότερα κομμάτια όσων είπε ο Αναστόπουλος και αναλύει το νέο ΟΦΗ.

Ο 52χρονος τεχνικός είπε αρκετά. Για περίπου 40 λεπτάείπε όσα ήθελε να πει και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του έγιναν. Σε καμία δεν θέλησε να μην απαντήσει ακόμα και όταν του τέθηκε η ερώτηση για το επεισόδιο που συνέβη χθες το πρωί στην Αθήνα.

Αναλύοντας όλα όσα είπε ο Νίκος Αναστόπουλος, κρατάμε τα σημαντικότερα κομμάτια...


Για τον χαρακτήρα του ΟΦΗ... "Όλες οι ομάδες μου μάχονται μέχρι θανάτου μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να τα δίνουμε όλα σε κάθε ματς γιατί η εποχή της φανέλας έχει περάσει".

Για την υπόθεση της ανόδου... "Είναι λέξη και στόχος που έχει γίνει ψύχωση στον ΟΦΗ. Όμως είναι αυτοσκοπός και πρέπει να δουλέψουμε όλοι για να πετύχουμε τον στόχο μας".

Για τα στοιχεία που θα δείξει, ο δικός του, ΟΦΗ..."Δύσκολα θα τρώμε γκολ. Όλα ξεκινούν από την άμυνα και θα αμύνονται όλοι οι παίκτες μου. Αυτή η κατηγορία δεν έχει Ροναλντίνιο, Ιμπραίμοβιτς και Ντρογκμπά. Αν δεν τρώμε γκολ θα κερδίζουμε γιατί έχουμε πολύ καλούς μέσους και επιθετικούς. Θέλουμε να παίξουμε και καλό ποδόσφαιρο γιατί ο κόσμος που έρχεται θέλει να βλέπει και λίγο μπαλίτσα".

Για τα "μυστικά" που θα φέρουν την άνοδο... "Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και να μην χάσουμε ούτε βαθμό. Ήταν κίνητρο για εμένα η παρουσία του κόσμου στο παιχνίδι με την Καλλιθέα. Θα πρέπει να "ματώνουμε" μέσα στο γήπεδο".

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο