Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010
Στον ΟΦΗ ήδη άφησαν πίσω την ήττα από την Βέροια όχι όμως και τα λάθη. Στόχος, γκολ και θέαμα με την Χερσόνησο.

Ο Χατζηνικολάου στην προπόνηση της Δευτέρας μιλώντας με τους ποδοσφαιριστές του στάθηκε στην αδράνεια με την οποία μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο.

"Όπως μπήκατε στο δεύτερο ημίχρονο, έτσι έπρεπε να έχετε ξεκινήσει το παιχνίδι. Είναι ανεπίτρεπτο αυτό που έγινε" ήταν τα λόγια του τεχνικού του ΟΦΗ που δεν άφησε σε καμία περίπτωση να περάσει στο "ντούκου" η ήττα στην πρεμιέρα από την Βέροια.

Ο Σερραίος τεχνικός μιλώντας ακόμα στους παίκτες του τόνισε ότι είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι ο ΟΦΗ έχασε από μια ομάδα που δεν έκανε παραπάνω από μια ευκαιρία σε ολόκληρη την διάρκεια του 90λεπτου.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ, ο Χατζηνικολάου μιλώντας στους παίκτες του, τους είπε ότι «δεν μου αρκεί ότι είχαμε πλήρη υπεροχή στο Β μέρος, πιέσατε τον αντίπαλο μας, υποχρεώνοντας τον σε παθητικό ρόλο. Δεν είναι επιτρέπεται από μια ομάδα που ουσιαστικά δεν έκανε ευκαιρίες να μην έχουμε πάρει τη νίκη. Είναι επιτακτική η ανάγκη να αντιληφθείτε ότι πρέπει να αγωνιζόσαστε με περισσότερο πάθος και μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Είναι δύο στοιχεία τα οποία εάν δεν έχετε σε υψηλό βαθμό σε κάθε παιχνίδι δεν μπορούμε να υλοποιούμε το στόχο που έχουμε. Η ομάδα λόγω της παρουσίας σας έχει πολλές δυνατότητες και αυτές στο βαθμό που επιβάλλεται δεν τις δείξατε στη Βέροια. Το χθεσινό ματς τελείωσε και πλέον η προσοχή μας είναι στο επόμενο παιχνίδι με την Χερσόνησο, όπου εκτός από τη νίκη πρόκριση πρέπει να παρουσιάσει η ομάδα μας και καλό θέαμα».

Υπολογίζεται ο Κάλαϊτζιτς
Στην διάθεση του Χατζηνικολάου τέθηκε ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς καθώς η τιμωρία των δύο αγωνιστικών ισχύει μόνο για το πρωτάθλημα. Κατά συνέπεια ο Σέρβος υπολογίζεται για την αναμέτρηση της Τετάρτης εν αντιθέσει με τον Μπούρμπο που παραμένει τραυματίας και θα μείνει εκτός από τα δύο επόμενα παιχνίδια με Καρδίτσα και Καλλιθέα.
 
Πηγή: Athletic Radio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο