Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010
Σαν... δεμένα σκυλιά νιώθουν στον ΟΦΗ. Πως και πως περιμένουν την πρεμιέρα με την Βέροια παίκτες και Χατζηνικολάου.

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος μπήκαν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ από το πρωί της Τετάρτηςμε το ραντεβού να δίνεται στις 7.30 το πρωί στο ΒΑΚ. Και βέβαια είναι κατανοητό ότι λίγες ημέρες πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, κανένας δεν κρατιέται στην ομάδα.

Μάλιστα είναι χαρακτηριστικές οι ατάκες που λέγονται μεταξύ των ποδοσφαιριστών της ομάδας εν όψει της αναμέτρησης με την Βέροια, κουβέντες που δείχνουν και το πάθος για την αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής.

"Κομπλέ" ο ΟΦΗΤο πιο ευχάριστο για τον Γιάννη Χατζηνικολάου είναι ότι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Ο προπονητής του ΟΦΗ είδε να επιστρέφει στο κανονικό πρόγραμμα και ο Κώστας Κιάσσος ενώ ρυθμούς προπονήσεων έχουν μπει ήδη οι Σταυρακάκης, Πίτσος, Κάλαϊτζιτς.

Νέα προπόνηση θα γίνει το απόγευμα στις 6 όπου ο ΟΦΗ θα μπει σε ρυθμούς... Βέροιας.

Επίσκεψη σε οφθαλμίατροΜπορεί πολλές φορές να ακούγεται στα γήπεδα η φράση "δείτε κανένα οφθαλμίατρο" όμως είναι αλήθεια ότι φέτος στον ΟΦΗ επειδή δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη φρόντισαν να το κάνουν πράξη. Έτσι, μετά από απόφαση του τεχνικού τιμ της ομάδας όλοι οι ποδοσφαιριστές επισκέφτηκαν το πρωί της Τετάρτης οφθαλμίατρο κάνοντας συγκεκριμένες εξετάσεις.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι είναι η πρώτη φορά που στον ΟΦΗ παίρνουν αυτήν την απόφαση και συνήθως αυτό το πρόγραμμα το ακολουθούν ομάδες του εξωτερικού.
Επιμέλεια: Μανώλης Σαρρής

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο