Αναγνώστες

Από το Blogger.
Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010
Αν πριν από μερικά χρόνια -όχι στο μακρινό παρελθόν- έλεγε κάποιος ότι ο ΟΦΗ θα έπαιρνε δανεικούς παίκτες από τον Ολυμπιακό, αυτό θα έμοιαζε με ανέκδοτο

Οι καιροί, βέβαια, αλλάζουν, τα δεδομένα ανατρέπονται και η ζωή συνεχίζεται. Και η αλήθεια είναι ότι η ομάδα του Ηρακλείου θέλει να αποτινάξει από πάνω της με κάθε τρόπο τη «ρετσινιά» -όπως την αποκαλούν οι ίδιοι οι Κρητικοί οπαδοί- της όποιας πάλαι ποτέ σύνδεσης με τον Παναθηναϊκό και ο δίαυλος επικοινωνίας με τον «αιώνιο» αντίπαλο σε μεταγραφικά ζητήματα επιβεβαιώνει το παραπάνω.
Η αρχή είχε γίνει στο β’ μισό της σεζόν 2007-08 με την άφιξη του Βραζιλιάνου Λεοζίνιο, ενώ τον Γενάρη του τρέχοντος έτους «κατηφόρισε» ο Γιώργος Κατσικογιάννης.
Ο ΟΦΗ του 2010, πλέον, θα έχει όχι έναν αλλά τρεις δανεικούς παίκτες από την ομάδα του μεγάλου λιμανιού, γιατί δίπλα στον μπολιασμένο πια με το πνεύμα του ομίλου Γιώργο Κατσικογιάννη είναι οι Αρης Σοϊλέδης και Γιώργος Νικλητσιώτης. Ο πρώτος κατάφερε να γίνει ο αγαπημένος της κερκίδας στο «Γεντί Κουλέ», ενώ στην καρδιά των οπαδών της κρητικής ομάδας μπαίνουν σιγά σιγά και οι άλλοι δύο.
Οι τρεις ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές «ενώθηκαν» για λογαριασμό του «Goal», φωτογραφήθηκαν έξω από το «Θόδωρος Βαρδινογιάννης», εντός συνδέσμου οπαδών των «μελανόλευκων» αλλά και στο λιμάνι του Ηρακλείου και εξήγησαν με θέρμη γιατί προτίμησαν τον ΟΦΗ απορρίπτοντας προτάσεις ομάδων της Super League.
«Σχέση αγάπης!»
«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Σίγουρα μέτρησε η συμπεριφορά των ανθρώπων της διοίκησης αλλά περισσότερο η αγάπη του κόσμου. Εχω δεθεί με τον ΟΦΗ και τον κόσμο του και δεν επιθυμούσα να πάω σε άλλη ομάδα!» τόνισε ο παλιός της παρέας, ο Κατσικογιάννης, ο οποίος παραδέχτηκε: «Δεν περίμενα ότι θα με αγαπήσει τόσο ο κόσμος. Τα αισθήματα είναι αμοιβαία και μπορώ να πω πως ούτε με το φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού είναι οι σχέσεις μας έτσι! Αγαπάω την ομάδα και θέλω να υποσχεθώ ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να παίζει η ομάδα του χρόνου στη μεγάλη κατηγορία».
«Πήγα ''άλλος'' παίκτης στου Ρέντη»
Ο 22χρονος κεντρικός χαφ πιστεύει ότι τα φιλαράκια του από τον Ολυμπιακό θα βοηθήσουν σημαντικά τον ΟΦΗ: «Είναι πολύ καλοί παίκτες και θα το δείξουν» είπε με νόημα, ενώ παράλληλα εκτίμησε ότι τόσο η ομάδα όσο και ο ίδιος θα είναι καλύτεροι από πέρυσι: «Το φετινό ράστερ είναι πολύ ποιοτικό και νομίζω ότι θα επιτευχθεί ο στόχος. Ο ΟΦΗ με βοήθησε πολύ το εξάμηνο που αγωνίστηκα. Πήγα ''άλλος'' παίκτης στην προετοιμασία του Ολυμπιακού. Θέλω να είμαι καλύτερος φέτος και να βοηθήσω όσο περισσότερο γίνεται».
Το ψηστήρι
Ο 19χρονος αριστεροπόδαρος χαφ Αρης Σοϊλέδης και ο συνομίληκός του μέσος Γιώργος Νικλητσιώτης έδειξαν να έχουν πλήρη συναίσθηση του τι σημαίνει ΟΦΗ αλλά και τεράστια όρεξη να παίξουν μπάλα. «Είχα προτάσεις και από ομάδες της Super League αλλά προτίμησα τον ΟΦΗ γιατί είναι πολύ καλή ομάδα και από τη συνεργασία αυτή μπορούν να κερδίσουν και οι δύο» δήλωσε ο Νικλητσιώτης, ενώ ο Σοϊλέδης πρόσθεσε: «Ηρθα να βοηθήσω για την επιστροφή στα σαλόνια αλλά και για να δείξω με την απόδοσή μου ότι αξίζω».
Αμφότεροι, δε, παραδέχτηκαν ότι στην τελική τους απόφαση μέτρησε και η γνώμη του Κατσικογιάννη: «Μόλις έμαθα για το ενδιαφέρον του ΟΦΗ, μίλησα με τον Γιώργο και μου είπε τα καλύτερα για τον ΟΦΗ και τον εκπληκτικό κόσμο του» ήταν η ατάκα του «Νίκλη», την οποία προσυπέγραψε ο Σοϊλέδης.
«Εκεί όπου ανήκει»
Οι δύο νεοφερμένοι, πάντως, δεν στάθηκαν μόνο στην κομβική συνύπαρξη με τον γνωρίζοντα τα λημέρια Κατσικογιάννη, αλλά και στο γεγονός: «Ολα τα παιδιά μας βοηθούν πολύ και το κλίμα είναι πολύ καλό. Πιστεύω ότι φέτος θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο από πέρυσι. Υπάρχει ένα πολύ καλό ρόστερ και, εφόσον όλοι δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας μαζί με τη διοίκηση και τον προπονητή, τότε ο ΟΦΗ θα πάρει την άνοδο και θα βρεθεί εκεί όπου ανήκει».






































πηγή:sentragoal.gr

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο