Αναγνώστες

Από το Blogger.
Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010
Την 12η Διοίκησή του από το 1979 εξέλεξε προχθές ο ΟΦΗ, την πρώτη που εκλέχτηκε από πολυμετοχικό σχήμα. Ποιά είναι όμως τα μέλη που την αποτελούν. Γνωρίστε τους... αν και ορισμένοι δεν θέλουν συστάσεις.


ΝΙΚΟΣ ΜΑΧΛΑΣ
Γέννημα θρέμμα του ΟΦΗ από τον οποίο ξεκίνησε την καριέρα του το 1990 σε ηλικία 17 ετών. Διεθνής με την Εθνική στην οποία διετέλεσε αρχηγός. Το 1996 πήρε μεταγραφή για τη Βίτεσε με την οποία την περίοδο 1997 – 98 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη με 34 γκολ. Αγωνίστηκε επίσης στον Άγιαξ, στη Σεβίλλη, στον Ηρακλή. Στον ΟΦΗ επέστρεψε το 2004, ενώ έκλεισε την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ. Είναι 37 ετών και έχει δύο παιδιά.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΞΗΜΕΡΗΣ
Πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ από το 1996. Διετέλεσε πρόεδρος στην ΠΑΕ την περίοδο 2003 – 04. Σπούδασε Αρχιτέκτονας – Μηχανικός. Δημοτικός σύμβουλος για 8 χρόνια στο Δήμο Γαζίου. Το 2002 εκλέχτηκε Δημοτικός σύμβουλος Ηρακλείου. Μέλος του Δ.Σ. του ΟΛΗ την περίοδο 2002 – 04. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πρόεδρος της ΔΕΠΤΑΗ. Είναι Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας – Ποιότητας ζωής – Μέριμνας σχολικών κτιρίων. Είναι 51 ετών και πατέρας δύο παιδιών.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΜΠΑΡΤΖΑΚΗΣ
Είναι σύμβουλος επιχειρήσεων. Σπούδασε στη Βιομηχανική Σχολή Θεσσαλονίκης. Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου από το 1995. Μέλος του Δ. Σ. της Παγκρήτιας Τράπεζας. Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάρκετινγκ της Ελλ. Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων. Είναι 51 ετών και έχει 2 παιδιά.

ΝΤΙΝΟΣ ΜΑΝΤΑΔΑΚΗΣ
Τελειόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών με ειδίκευση στο Αθλητικό Δίκαιο. Αν και Καμινιώτης δικηγορεί στην Αθήνα. Τα τελευταία 6 χρόνια είναι νομικός εκπρόσωπος του ΟΦΗ, στον οποίο έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του και ως εκπρόσωπος στην ΕΠΟ, ενώ παλιότερα ήταν μέλος του Συνδέσμου Φίλων ΟΦΗ Αθηνών. Μέλος του συνδέσμου Κρητών Ηλιούπολης. Είναι 51 ετών και έχει 2 παιδιά

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΤΑΝΤΟΣ
Επιχειρηματίας που ασχολείται με ενοικιάσεις αυτοκινήτων. Ασχολείται ενεργά με τον ΟΦΗ από το 1994 όταν ήταν Γενικός Αρχηγός του ΟΦΗ ’94. Στο πόστο αυτό παρέμεινε για 6 χρόνια και το 2004 μπήκε στο Δ. Σ. της ΠΑΕ αναλαμβάνοντας Υπεύθυνος Φιλάθλων και Ασφαλείας του Γηπέδου. Είναι 45 ετών και έχει ένα παιδί.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ
Τελειόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών με ειδικότητα στις αθλητικές κακώσεις. Πρόεδρος της Ιδιωτικής Κλινικής «Κρέτα Ιντερκλίνικ», και της Αθλητιατρικής Εταιρίας Κρήτης. Έχει διατελέσει Νομαρχιακός Σύμβουλος. Στον ΟΦΗ βρίσκεται από το 1991 ως γιατρός, ενώ το 1999 ανέλαβε θέση στη διοίκηση ως Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ στην οποία έμεινε μέχρι πέρυσι. Είναι 55 ετών και έχει 1 παιδί.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
Είναι τελειόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών. Κατάγεται από το Αίγιο. Νομικός Σύμβουλος του Δήμου Ηρακλείου από το 2007. Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Βενιζελείου Νοσοκομείου. Αντιπρόεδρος του συλλόγου Πελλοπονησίων Κρήτης. Μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Ποινικολόγων. Είναι 50 ετών και έχει 1 παιδί.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ
Επιχειρηματίας. Μέλος του Ερασιτέχνη και του Σύνδεσμου Φίλων ΟΦΗ από το 1978. Από το 2001 έως το 2007 πρόεδρος του συνδέσμου των «SNAKES». Πρόεδρος του Συνδέσμου Μετόχων ΟΦΗ που ιδρύθηκε πέρυσι. Είναι 45 ετών και έχει 2 παιδιά.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΟΥΤΖΗΣ
Τελειόφοιτος του τμήματος εφαρμοσμένων Μαθηματικών με μεταπτυχιακό στη χρηματοοικονομία. Είχε έντονη παρουσία στο συνδεσμιακό κίνημα του ΟΦΗ τα προηγούμενα χρόνια, Ήταν υπεύθυνος Δ. Σ. των «SNAKES» από το 2002 έως το 2006. Γραμματέας του συλλόγου Μετόχων. Είναι 30 ετών.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΟΥΤΣΑΚΗΣ
Μηχανολόγος – Μηχανικός. Διδάκτορας Μηχανολογίας στο Πολυτεχνείο. Έντονη συνδεσμιακή δράση ως μέλος των «SNAKES» αλλά και του Συνδέσμου Μετόχων ΟΦΗ. Είναι 30 ετών.

ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΚΑΛΑΚΗΣ
Επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στα είδη αυτοκινήτου. Ήταν αθλητής του ΟΦΗ στο τμήμα μπάσκετ από το 1990 έως το 1997, έχοντας κατακτήσει το Παγκρήτιο πρωτάθλημα εφήβων, ενώ έφτασε μέχρι την ανδρική ομάδα. Έχει σπουδάσει μάρκετινγκ – μάνατζμεντ και διοίκηση επιχειρήσεων στο Μπόρνμουθ της Αγγλίας. Είναι 34 ετών.
Πηγη: Patris

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο