Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010
Εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την Χερσόνησο έμειναν οι Βερόν - Ζορμπάς με τον Χατζηνικολάου να στέλνει μηνύματα.


Οι δύο ποδοσφαιριστές αποτέλεσαν δύο από τους παίκτες του ΟΦΗ που υστέρησαν στην Βέροια και όπως φαίνεται είναι οι πρώτοι που... παίρνουν το μήνυμα από τον Σερραίο τεχνικό εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Σίγουρα, η κίνηση του Χατζηνικολάου δείχνει ότι λόγω του ρόστερ που διαθέτει ο ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα, δεν θα διστάσει να αφήσει εκτός όποιον δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση ή δείχνει ότι δεν μπορεί να βοηθήσει.

Ο Χατζηνικολάου πήρε 18 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα και για πρώτη φορά βρίσκεται σε αυτήν ο Νικλητσιώτης που ήταν στην 19αδα για την Βέροια όμως τελικά έμεινε εκτός αγώνα, όπως το ίδιο ισχύει και για τον Κοκκινάκη.

Οι 18 που πήρε για τον αγώνα με την Χερσόνησο είναι οι παρακάτω:

Βεζυρίδης, Μπαρτζώκας, Πίτσος, Κιάσσος, Ψωμάς, Μπερτίν, Σταυρακάκης, Μονιάκης, Λιαπάκης, Αγρίτης, Γκουέϊ, Γιακούμπου, Νικλητσιώτης, Ουκάρ, Σοϊλέδης, Κοκκινάκης, Βλόνταρτσικ, Κατσικογιάννης.

Αλλαγές στην ενδεκάδαΌπως φάνηκε στην προπόνηση της Τρίτης, ο Χατζηνικολάου αναμένεται να παρατάξει τον ΟΦΗ κόντρα στην Χερσόνησο με σύστημα 4-2-3-1 με δύο αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Βέροια.

Σίγουρη θεωρείται η τοποθέτηση του Άρη Σοϊλέδη στο αριστερό άκρο της επίθεσης καθώς όπως φάνηκε ο 19χρονος αριστερός εξτρέμ θα πάρει την θέση του Ζορμπά ενώ δεξιά θα παραμείνει ο Αγρίτης.

Ο Κένταλ Ουκάρ θα αγωνιστεί σαν 10αρι ενώ νέο πρόσωπο στην 11αδα θα αποτελέσει ο Κατσικογιάννης που θα παίξει μαζί με τον Λιαπάκη.

Ο Βεζυρίδης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα ενδέχεται να δούμε τον Σταυρακάκη αντί του Κιάσσου ώστε να πάρει κάποιες ανάσες ενώ και αριστερά δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ο Μονιάκης αντί του Πίτσου με τους Μπερτίν-Ψωμά να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

πηγή: athleticradio.gr

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο